Понякога така съм се сърдил на съдбата, че ме направи

...
Понякога така съм се сърдил на съдбата, че ме направи
Коментари Харесай

Ахмед Доган каза за кое е сърдит на съдбата и разкри как ДПС да избегне събирателния образ на враг за всички

Понякога по този начин съм се сърдил на ориста, че ме направи политик, само че като виждам по какъв начин се развивате, значи би трябвало да се извиня на ориста, тъй като получавам задоволство от това, че сте модел за другите. Това съобщи онлайн почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган по време на конференцията на Движение за права и свободи.

" Убеден съм, че ни следва доста забавно бъдеще, осебено в подтекста на вашата отговрност ", добави Доган.

" Благодаря ви, че ви има ", акцентира почетният ръководител на партията.

За да бъдете равнопоставени с другите политически сили, би трябвало да сте една най-малко една крачка, само че не и повече, пред тях в сканирането, визирането и реформирането на света, в който живеем. Ако изпреварването на другите е отвратително за тях, тогава ще се превърнем в сборен облик на врага за всички. Този императив е годен за всички обединения, които се появяват на бял свят като опозиция против асимилирането на тяхната еднаквост. Намирането на оптималния баланс в съотношението - какви сме и по какъв начин желаеме да се легитимираме съгласно политическото време в обществото, е изкуството за правене на политика. Това се показва в приветствен адрес на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган във връзка юбилейния десети конгрес на партията.

" Убеден съм, че ни следва доста забавно бъдеще, осебено в подтекста на вашата отговрност ", акцентира почетният ръководител, който е апетитен за необут на паралелната страна против, която в България доста хора стачкуват от средата ан ялтото насам.

Във форума онлайн се причисли и турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

" Вярвам, че Движението за права и свободи, заело своето значимо място в българската деомокрация, в случай че е рекъл Господ, ще продължи продължи по своя път с по-всеобхватно и приобщаващо схващане през новия интервал ", сподели той.

" Турция също ще продължава да бъде до вас, на основата на добросъседските си връзки, другарството си и съюзническите връзки с България ", сподели в своето видеообръщение президентът на Република Турция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР