Понякога срещите са чиста радост и се наслаждаваме на тръпката

...
Понякога срещите са чиста радост и се наслаждаваме на тръпката
Коментари Харесай

7-те смърти гряха на срещите или защо сме все необвързани

Понякога срещите са чиста наслада и се любуваме на тръпката от запознанството с евентуалния Единствен за нас.
Но различен път срещите са скучна работа. Направо е обезсърчаващо. След като сме се запознавали с толкоз доста хора, не трябваше ли да сме кликнали с някого до момента? Защо връзките ни не траят, или по-лошо - даже не стартират?
Според Джоузи Браун и Мартин Браун, създатели на „ Пълният справочник по какъв начин да намериш господин Правилен ", човек може да саботира възможностите си да откри любовта, без да го знае. В книгата си те обрисуват седем метода, по които може да пречим на личното си благополучие. Ако се разпознавате в листата по-долу, помислете дали да не извършите малко душевно търсене, с цел да излезете от коловоза на срещите и да се върнете още веднъж на пътя към намирането на Единствения.
Кои са седемте смъртни гряха на срещите, известни като за какво може към момента да сме необвързани?

1.Гордост
Прекалено добра сте за него. Ако сте отгледани да бъдете дребната принцеса на мама или баща, в последна сметка може да си помислите, че никой не е задоволително добър за вас. Вместо да приемате, че мъжът не си коства времето ви, гледайте на него като на другар, преди да оцените капацитета му за връзка. Ако той издържи теста за другарство (изслушва ви, почита другите и е прелестно да бъде наоколо), към този момент сте претърпели това да го отхвърлите, тъй като не е задоволително прелъстителен или не изкара задоволително пари.

2. Ленност
Не търсите интензивно момчета за срещи. Браун и Браун считат, че неналичието на самочувствие или свенливост ви пречи да се срещате с мъже. За да преодолеете това, би трябвало да измененията отношението си. „ Ако вярвате, че заслужавате щастлива връзка, ще я превърнете в цел, която има преимущество пред всяка друга активност, която ви държи „ прекомерно заети ", с цел да търсите обич ", пишат те.

3. Гняв
Задържате яд от предходна връзка. Мъжете не са идентични. Това, че са ви наранили в предишното, не значи, че ще се случи същото в бъдеще. Трябва още веднъж да се научите на доверие, тъй като без него, не може да имате сполучлива връзка. Може да изисква терапия, само че си заслужава. В края на краищата това е останалата част от живота ви.

4. Завист
Винаги допускате, че някъде има някой по-добър за вас. Защо в никакъв случай не сте удовлетворени от връзките, които сте имали? Може би надълбоко в себе си се страхувате, че не заслужавате триумфа си. Вместо това се концентрирайте върху това, което е хубаво в живота ви сега, в това число и върху всички мъже, с които бихте могли да излизате.

5. Похот
Вие търсите фамилиарност без страсти. Физическата фамилиарност без никаква прочувствена връзка затруднява осъзнаването, че някой е верният за вас. Ако се отдавате постоянно на секс за една нощ или имате „ другар с преимущества ", най-добре е да се свържете още веднъж с прочувствения си център - по този метод ще бъдете в вярното прочувствено положение да разпознаете господин Правилен, когато го видите.

6. Лакомия
Вие сте прекомерно нуждаеща персона. Вашият сътрудник не би трябвало да потвърждава любовта си. Това, че го карате да скача през горящи обръчи, не ви дава доказателството, което търсите. Всъщност това евентуално ще го отблъсне. Вместо това, дайте му късмет да ви ухажва. И в случай че има някаква химия, не бързайте да намирате неточности. "

7. Алчност
Вие обичате парите, а не мъжа. Не може да имате сполучлива връзка с банкова сметка. Освен това, в случай че той се отнася с вас като владеене, може да се окажете сменени от някой различен. Какво би трябвало да търсите в един мъж? Способността му да обича, да се доверява, да се ангажира, да почита и да живее живота си, желаейки вас. Изводът е, че е елементарно да намерите причина да скъсате с някого и в случай че сте заседнали в отрицателно мислене, ще извършите тъкмо това. Помнете - срещата би трябвало да е занимателна. Трябва да бъде опит за личностно израстване. И най-много би трябвало да ви научи да разпознавате кои черти в един мъж ви вършат щастливи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР