Понякога сме толкова вглъбени в ежедневието си, че не забелязваме

...
Понякога сме толкова вглъбени в ежедневието си, че не забелязваме
Коментари Харесай

Как тялото ви подсказва, че се нуждае от почивка

Понякога сме толкоз вглъбени в всекидневието си, че не виждаме сигналите на тялото си. Организмът ни е толкоз мъдро организиран, че той самичък знае по кое време би трябвало да почива и от каква храна се нуждае. Ако забелязвате тези сигнали, то значи, че би трябвало да отдадете на релакс и да спрете с натоварването, било то физическо, или психическо. Ако признаците ви не отминават дълготрайно, направете консултация с доктор, тъй като повода може да идва от заболяване.

Какво да създадат тези ЗОДИИ, с цел да имат по-балансиран живот

Крампи, конвулсии и главоболие
7 индикатора, че имате потребност от ДЪЛГА отмора
Понякога работата и отговорностите ни гълтам напълно и забравяме, че понякога имаме потребност от пълноценна отмора. Кога за посл...
Прочети повече
Това са едни от най-честите признаци на изтощеност. Осигурете задоволително хидратация на тялото си и си дайте отмора. Усилената, продължителна работа не води до положителни резултати, в случай че нямате пресен разум, който да генерира ползотворно концепциите.

Раздразнителност

Натрупването на стрес води постоянно до промени в психологичното положение: изтощеност, депресивни положения, нервност, безпокойствие и други Набавяйте си задоволително сън и дишайте надълбоко в моментите, когато усещате, че губите контрола си над нещата.

Лошо храносмилане и смяна в тежестта
Как да плануваме почивните си дни за идната 2022-ра?
Все още изпращаме тази година и чакаме Коледа, само че това не ни пречи да гледаме напред към новата година и да кроим проекти за пътешестване...
Прочети повече
Често стресът провокира убито предпочитание за вкус и смяна в телесното тегло. При други хора се демонстрира като мощен вкус и повишаване на килограми. И в двата случая, смяната в тежестта не е здравословна и призована от верните аргументи. Наблегнете на придвижването и вярното хранене. Хапвайте постоянно и по малко.

Как въздейства слънцето на страстите ни

Изтръпвания и болки в гърдите

Стресът покачва кръвното налягане и е рисков за сърдечната система. Ако забелязвате, че в напрегнати интервали получавате изтръпване в крайниците или болки в гърдите се консултирайте с доктор и си дайте отмора.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР