Понякога си мислим, че след 40 животът се променя в

...
Понякога си мислим, че след 40 животът се променя в
Коментари Харесай

Вижте на коя възраст страстта в леглото е най-голяма

Понякога си мислим, че след 40 животът се трансформира в отрицателна посока и пристрастеността отшумява. Всъщност обаче все по-често проучвания и разнообразни изследвания потвърждават, че животът и на дамите и на мъжете след 40 става все по-хубав и те са по-предразположени за благополучие. Ето за какво се сексът след 40 е по-добър. Даваме 5 аргументи ЗА!

1. Знаете по какъв начин да търсите секс
На тази възраст към този момент сте научили доста както за вас самите, по този начин и за партньорските връзки и най-много за секса. Задръжките към този момент ги няма и всичко е на чисто. Знаете какво тъкмо желаете и по какъв начин да го получите.

2. Осъзнавате качествата си
За всяка жена е значимо да знае своите персонални преимущества. Самочувствието и самоувереността порастват с времето, тъй като към този момент ставате по-опитни, опознавате себе си повече и можете да покажете на света, за какво сте специфична и друга. Жените на 40 не се тормозят от своите качества и дефекти.

3. След 40 сте склонни да пробвате нови неща
Желанията за новото и особеното се ускоряват осезаемо. Имали сте доста време да помислите какво сте пропуснали и какво желаете да повторите. Затова на тази възраст към този момент нямате задръжки и сте уверена в решенията си.

4. Директна сте
Вече не е нужно да се съблюдава добър звук и да се чака уместния миг. Не се притеснявате да споделите с колегата всичко, което мислите, без значение по какъв начин ще прозвучи. Това е симптом на зрялост. Все отново преценявате добре какви думи да употребявате и по какъв начин да се изразите.

5. Правите избори
След 40 към този момент знаете малко повече за това какво ви харесва и какво не, кое несъмнено си заслужава и кое не толкоз. Опитните дами знаят по какъв начин да изберат верния сътрудник и какво желаят и чакат от него. Те търсят избрани качества както в прочувствен, по този начин и в съкровен проект.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР