Понякога шофьори и пешеходци са в негласен конфликт. Паркоместа невинаги

...
Понякога шофьори и пешеходци са в негласен конфликт. Паркоместа невинаги
Коментари Харесай

Няма кофа, няма проблем - не и за пешеходците СНИМКА

Понякога водачи и пешеходци са в мълчалив спор. Паркоместа не всеки път има, а някои водачи избират да паркират на зелени площи, пред пешеходни пътеки, кръстовища или даже на тротоара.

Следващата преживелица е малко по-различна, само че демонстрира изобретателноста на някои водачи и усложненията за жителите, които вървят пеш. Снимка от софийския квартал " Лагера " демонстрира резервоар за отпадък, който се е озовал тъкмо върху тротоара и запречва пътя на пешеходците. Според жители кофата се е озовала там благодарение на лидер, който я преместил, с цел да паркира.

" Кв. " Лагера ", като няма място, буташ кофата и има място. Старозагорска сентенция ", установи Теодор Костов. А фотографията е споделена и в групи на града във Фейсбук.

" На тия кофи мястото им е в специфичен засек на тротоара и няма какво да вършат на улицата ", написа Стефан М.

" Като кофите по този начин за ги оставили, че да пречат. Веднъж дори ми се наложи на завой да изляза и да преместя кофа, с цел да не одера колата. Иначе си ги блъскам постоянно с броните, като не са поставени добре ", прибавя Кирил И.

Случките по родните пътища не престават да изнервят, озадачават, а към този момент даже стават мотив и за новосъздадени поговорки.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР