Понякога се страхуваме да признаем сексуалните си фантазии пред самите

...
Понякога се страхуваме да признаем сексуалните си фантазии пред самите
Коментари Харесай

Истината за сексуалните фантазии

Понякога се опасяваме да признаем половите си мечти пред самите нас, а още по-трудно е да ги изречем на глас и да ги споделим с половинката си. Според учените е значимо да разговаряте с обичания си. По този метод ще разкриете оптимално сексуалността си и ще помогнете на връзката си.
Ето по какъв начин става това:
Сексуалните мечти не ви вършат развратни

Преди да споделите с колегата си, помислете за какво фантазирате за това. Опитайте се да мислите за фантазиите си като за сънища, които пораждат в главата ви и над които нямате надзор. Разберете какво тъкмо задачите и чак по-късно споделете с индивида до вас. Дали желаете многообразие или просто изпитвате потребност да споделяте всяко едно нещо с половинката си? Каквото и да е просто би трябвало да разкажете за фантазиите си, без значение дали ще се осъществен или не.

Това че имате мечти не значи, че сте откачалки

Сексуалните мечти не са нещо нецензурно и мръснишко. Мозъкът е най-ерогенната част от тялото ни. Дори най-смелите и извратени полови мечти не са неверни. Всъщност даже са потребни. Фантазиите ви не дефинират персоналните ви качества. Ако желаете да вършиме тройка или да ви закопчават с белезници, това не ви прави хиперсексуални.

Не се суетете

Въпросът " Готови ли сте да споделите с половинката си, това което ви възбужда най-вече? " е внимателен и е необходим специфичен метод. Когато споделяте фикция наблегнете на това, че желаете да опитате нещо ново и това не значи, че сте неудовлетворени.

Поинтересувайте се по какъв начин се усеща индивидът до вас, откакто е схванал за фантазиите ви и му дайте малко време да усвои казаното от вас. Когато говорите за секс мечти, сте оптимално откровени в връзките си с половинката и това ни прави уязвими.

Секс фантазиите са нещо, което всеки има, само че не всеки има смелостта да ги извърши.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР