Понякога се случва един мъж да е силно заинтересуван от

...
Понякога се случва един мъж да е силно заинтересуван от
Коментари Харесай

Вижте защо мъжете губят интерес към жените

Понякога се случва един мъж да е мощно заинтересуван от вас, само че след това ползата му да спадне. Причините за това могат да са разнообразни. Много дами бързат да упрекват себе си и да считат, че са създали нещо неправилно, с цел да го отхвърлен.
Преди да започнете да се съмнявате в себе си и да губите самочувствието си като жена, вижте какви могат да са аргументите мъжете да губят интерес. 

1. Може да е влюбен в друга
Понякога мъжете се впечатляват от дами които срещат, без значение, че сега са влюбени. Може и вашият случай да е подобен. Не бързайте да се отчайвате. Ако и вие имате интерес към него, не насилвайте нещата и не правете прибързани решения. Нищо не е изцяло изгубено.

2. Той може да не е чак толкоз влюбен във вас към момента
В доста случаи мъжкият интерес се подбужда ненадейно и бурно, а по-късно стихва. Искрата на интереса, пристрастеността може да се разпали и да угасне с идентична скорост. Причината не всеки път е във вас, по тази причина не бързайте да търсите виновност в себе си. Няма по какъв начин да знаете какво търси и какво цени един мъж в дамите. Така че не се обвинявайте и не се опитвайте да се променяте и нагаждате съгласно нечии усети. Бъдете себе си и по този начин ще срещнете най-подходящия сътрудник за вас, който ще ви прави оценка и приема каквито сте.

3. Той към момента не е чак толкоз вдлъбнат по вас
Друга допустима причина за неочакван понижен мъжки интерес е фактът, че той може към момента да не е влюбен във вас или да не е вдлъбнат дотам, че ползата му да остане мощен.

4. Той се опасява от прочувствена фамилиарност
Понякога мъжете са ненадейно завладени от една жена, мощно разчувствани и привлечени от нея, само че в даден миг стартират да се плашат от личните си страсти, което ги кара да се оттеглен. В доста случаи това може да се дължи на боязън от прочувствена фамилиарност, непосредственост, допускане до вътрешния свят.

5. Труден стадий, промени в живота
Понякога аргументите един мъж да се отдръпне нямат безусловно нищо общо с държанието на дамите, с тяхната същина, персона, особености. Причините могат да са радикално разнообразни от това, което си мислите и да се отнасят до промени и проблеми от персоналния или професионалния живот на мъжа.

6. Той не вижда бъдеще с вас
Интересът е едно, само че визията за бъдещето е напълно друго нещо. Понякога изпитваме интерес, страсти, даже се влюбваме в хора, с които осъзнаваме, че нямаме бъдеще. Те не дават отговор на критериите ни, на визията ни за живота, задачите ни. Каквато и да е повода да усетите неочаквана загуба на интерес от страна на мъж, към който вие самите не сте безразлични, не се отчайвайте. Продължете напред, в случай че се сблъсквате със стена, която не ви дава опция да разберете аргументите за отдръпването или не можете да ги измененията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР