Понякога се случва да объркаш най-голямата си грешка с човека

...
Понякога се случва да объркаш най-голямата си грешка с човека
Коментари Харесай

Любовта на живота ти обикновена идва след грешката на живота ти

Понякога се случва да объркаш най-голямата си неточност с индивида на живота си.
Доверяваш му всичките си очаквания и фантазии единствено с цел да ги потъпче. Не можеш да си представиш живота си без него, само че той има други проекти.Взе всичко, което можа от теб и си потегли, оставяйки те смазана. И по какъв начин няма да си, откакто си дала всичко от себе си за някой, който не го заслужава.

Но какво в случай че да бъдеш разрушена е най-хубавото нещо, което ти се е случвало?
Може би изобщо нямаше да си тръгнеш от неприятната връзка, в случай че не беше принудена.

Понякога се вкопчваме толкоз доста в нещо, което считаме за обич, и то единствено ни наранява още повече най-после.

Може би не е имало различен метод. Това е побутването, от което си се нуждаела, с цел да се махнеш от нещо,което не е било писано.

Може би е трябвало сърцето ти да бъде разрушено, с цел да може по-късно да подредиш парченцата по друг метод.

Може би си имала потребност да намериш първо себе си, с цел да може верния човек да откри същинската теб.

Това, което не виждаш е, че е имало причина да срещнеш някогашния. Той е бил грешката, която е трябвало да направиш, с цел да научиш нещо, да видиш по какъв начин не би трябвало да бъде в любовта.

Любовта не би трябвало да е едностранна. Трябва и двамата да я чувствате, да влагате време и да полагате старания.
За любовта не би трябвало да се молиш. Този, който желае да бъде в живота ти, ще откри време, без значение какъв брой е ангажиран. Всичко друго са оправдания.
Любовта не би трябвало да е студена. Трябва да те топли, без значение кой е сезона. Не би трябвало да бъдеш лишавана от близостта, прегръдките и целувките, за които копнееш.
Любовта би трябвало да изслушва проблемите ти. Трябва да бъдеш с този, който постоянно ще те изслушва, въпреки и да не може да помогне. Не би трябвало да се чувстваш сама във връзката.
Любовта не би трябвало да е изтезание. Не би трябвало да те кара да плачеш по-често, в сравнение с се усмихваш. Не би трябвало да е груба нито във физическо, нито в прочувствено отношение.
Любовта би трябвало да те държи задоволително крепко, с цел да почувстваш че принадлежиш към друго човешко създание. Но също по този начин да си свободна да бъдеш себе си.

Бъди признателна за грешката на живота си, тъй като те е подготвила за това което следва. За онази същинската обич, която ще е безконечна.

Грешката е отворила очите ти и в този момент по-лесно ще можеш да разпознаеш единствения, когато се появи.

В корема ти ще пърхат пеперуди, единствено тъй като ти е пратил простичко известие, което е оправило деня ти. Когато е покрит от работа, постоянно ще откри минутка, с цел да ти звънне, тъй като без значение от всичко ти си непрекъснато в мозъка му.

Ще почувстваш вътрешния мир, който си търсила толкоз време и най-сетне ще си с някой, който те обича по този начин както ти обичаш него.

Връзката и химията, която ще споделяте ще бъде вълшебна и ще ви сближава от ден на ден и повече.

Ще е елементарно да прекарвате време дружно, тъй като и той ще желае да те вижда толкоз колкото ти него. Всичко ще е взаимно. Ще се чувстваш по едно и също време на седмото небе и крепко стъпила на земята. Ще се чувстваш сигурна.

Всичко това ще се дължи на най-голямата неточност в живота ти, този който те е изцедил прочувствено и те е зарязал изцяло разрушена. Накарал те е да подредиш парченцата от разрушеното си сърце по собствен личен метод, който единствено индивида на фантазиите ти ще разпознае.

Текст:https://lifezone.bg/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР