Понякога се случва човек да сънува, че има по-близки отношения

...
Понякога се случва човек да сънува, че има по-близки отношения
Коментари Харесай

Извратени сънища с близки

Понякога се случва човек да сънува, че има по-близки връзки със свои родственици. Обикновено след подобен сън човек се разсънва с доста неприятно чувство, все едно е виновен, че в действителност му се желае това да се е случило.

Много постоянно след подобен сън човек не желае да споделя с никого това, което е видял, а детайлностите от съня го преследват дълго време.

Това, че сте сънували някаква фамилиарност с ваши близки или далечни родственици, напълно не значи, че надълбоко в себе си вие сте ги поискали.

Човешкият мозък е странна машина и процесите в него до момента не могат да бъдат обяснени. Ако човек сънува, че се прегръща със сестра си, само че не изключително приятелски, а като мъж с жена, това към момента не значи, че в действителния живот той има някакви стремежи по отношение на нея.

Често след подобен сън хората посещават психолог, с цел да се убедят, че не са под въздействие на някакви неприлични мисли, които крият от самите себе си, а хитрото подсъзнание ги изкарва в съня им.

Няма нищо ужасно, в случай че човек сънува, че се гушка със свои родственици. Много постоянно това значи желанието да си с някой, който те схваща по този начин, както могат да го създадат единствено най-близките ти.

 Неприятни сънища

А фигурата на непосредствен родственик е най-лесния метод да схванеш, че имаш потребност освен от любовни игрички, а и от някой, на който да можеш да разчиташ в сложен миг.

Обикновено такива сънища сънуват хора, които изживяват любовна рецесия и това е методът на подсъзнанието им да ги стресне и да ги върне в действителния живот.

Много постоянно хората, които сънуват сходни сънища, идеализират свои родственици и непрекъснато търсят сходен блян в колегата си, само че не го намират. В такива случаи повода за сходни сънища може да е тъкмо тази.

Ако жена сънува татко си в прекомерно близки връзки, нехарактерни за действителния живот, това може да значи, че не престава да търси сътрудник, който да има неговите качества, само че все не съумява.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР