Понякога самите ние не сме способни да определим чувствата си. Бъркаме

...
Понякога самите ние не сме способни да определим чувствата си.
Бъркаме
Коментари Харесай

6 признака, че мъжът ви обича истински и безусловно

Понякога самите ние не сме способни да определим възприятията си.
Бъркаме любовта със секса, интимността с привличането, обичта с привързването. В доста случаи даже е по-лесно да определим отношението на половинката ни, в сравнение с личното ни, тъй като има неоспорими признаци на любов. Те издават, че сътрудникът ви ви обича същински и абсолютно. Ако се чудите дали си коства да продължавате връзката си и се колебаете дали сте обичани, ето по какво да разберете, че е по този начин:

Той желае да е вашият воин
За множеството мъже е генетично кодирано да демонстрират предпочитание да избавят дамите, да им бъдат от изгода, да им оказват помощ, да ги пазят. Този ентусиазъм е индикативен, когато сътрудникът ви обича същински. Това значи, че е угрижен за вас, желае да ви защищити и да ви оказва помощ пръв в компликациите.
Реклама

Старае се да ви направи щастливи
Ако един мъж се пробва да ви зарадва по всички вероятни способи, значи в действителност ви обича. Влюбеният и обичащ мъж усеща това като свое обвързване, като метод да ви покаже обичта си. Той знае какво обичате и от какво имате потребност, и се пробва да ви го даде.

Той ви слуша деликатно и знае от какво имате потребност
Една доста значима демонстрация на обичта е деликатното слушане. Когато някой се интересува от вас, той желае да ви зарадва. Изслушването е част от проявата на угриженост, на поддръжка, на схващане на другия. Обичащият мъж схваща възприятията ви и демонстрира прочувствена поддръжка.

Той е подготвен да поправя грешките си
Много постоянно човек не си дава сметка за грешките, които позволява. Понякога си мислим, че знаем грешките си, само че противоположната връзка от колегата ни е доста значима, тъй като той ни демонстрира и други наши неточности, върху които да работим. Ако мъжът до вас е подготвен да поправя грешките си по отношение на вас, това е индикатор за обич и отдаденост.

Той не желае да ви трансформира
Ако сътрудникът ви обича такива, каквито сте, той няма да желае да ви трансформира. Ще ви приема с всичките ви качества и недостатъци, и ще ви обича дружно с тях.

Той се пробва да се справяте градивно с споровете
Конфликтите и разногласията са нещо обикновено в една връзка. Невъзможно е да ги няма. Дори е нежелателно. Напълно безоблачните връзки не са вероятни и също така постоянно са лъжливи. Създават чувство за съвършена връзка, до момента в който не се стигне до огромен раздор в спешна обстановка. Затова решаването на разногласията е от решаващо значение за здравите връзки. Ако успявате да се справяте с споровете по конструктивен метод, това е знак за любов и поддръжка, предпочитание да вървите напред и да израствате в връзките си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР