Понякога ни се струва, че определено събитие е просто съвпадение,

...
Понякога ни се струва, че определено събитие е просто съвпадение,
Коментари Харесай

3 важни признака, които различават съвпаденията от знаците на съдбата

Понякога ни се коства, че несъмнено събитие е просто съвпадане, а от време на време – в противен случай, одобряваме разнообразни дребни неща за знаци на ориста. Но по какъв начин да отличим едното от другото?

Добре е да се знае, че съществуват  универсални събития, които предвещават смяна в живота. Точно на тях би трябвало да се обърне внимание.

Също по този начин, ориста има секрети способи за влияние, които, за жалост, можем да пропуснем или да приемем за незначителни събития.

Но тези три значими знака, които ще разгледаме в този момент, постоянно ще ви оказват помощ да разграничите специфичните знаци, изпратени свише.

Интуиция

Случва се по този начин, че в живота ни идва нещо ненадейно и необикновено. Например, изненадваща среща със сродната душа. Може да приемете това за случайност, а може да усещате, че това е знак на ориста. Разбира се и двата разновидността са вероятни. Ето за какво, на първо място би трябвало да слушате вътрешния си глас.

Ако стомахът, сърцето и предчувствието ви нашепват, че срещата не е инцидентна, значи е в действителност по този начин. Подобно чувство идва незабавно – съвсем по едно и също време с извънредно събитие.

Друг образец. Готвите се да тръгнете на път, само че внезапно руква мощен дъжд. Това може да е знак „ от горната страна “ или пък просто съвпадане. Ако не усещате нищо по-специално, като боязън или друга мощна страст, то това не е знак от ориста. Не забравяйте, че вашият интуиция е най-хубавият ви консултант.

Наличието или отсъствието на смисъл

Понякога хората се пробват да търсят смисъл там, където го няма. Например, на рождения ви ден са ви предложили да започнете нова работа на забавна позиция. За Вселената няма значение по кое време е вашият рожден ден. Тя може да ви даде късмет даже и в най-лошия ви ден. Много хора биха си помислили, че това е апел за деяние.

Същото и когато избирате кой лотариен билет да купите. Да предположим, че един от тях има номер, който съответствува с част от вашия телефонен номер. Има хора, които незабавно ще си купят подобен билет, тъй като ще си помислят, че това е знак на ориста, само че това не е по този начин, споделят езотериците.

Това, което е значимо да се знае е, че знаците на ориста постоянно се изпращат за нещо значимо – примерно, да ви покажат верния път в сложни моменти или да ви принудят да измененията целите си.

Вселената не губи сила, с цел да ви обогати.

Парите за нея не значат нищо. Най-често знаците на ориста се отнасят до заплаха, обич, орис.

Повторения

Вселената постоянно ни още един късмет. Например, в случай че човек вреди на себе си или на другите, тогава тя може доста пъти по подобен метод да му „ загатва “, че бърка.

Често пъти това се случва посредством отключване на някое заболяване.

Ето за какво, когато вършим нещо неприятно на някого, рискуваме да се разболеем.

Има и други признаци, които, в противен случай, ни демонстрират, че вървим в вярната посока. Това са моменти на инцидентен шанс, чувство за лекост и така нататък

Можем да срещнем благ човек по пътя, който да ни помогне доста за нещо значимо, в случай че сме създали нещо положително на някого.

Вселената дава „ дарове “ на всеки от нас за положителните каузи.

Освен това, знаците на ориста доста постоянно се повтарят, тъй че следете какво се случва постоянно в живота ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР