Понякога ни се иска да се похвалим с нещо хубаво,

...
Понякога ни се иска да се похвалим с нещо хубаво,
Коментари Харесай

Никога не се хвалете на другите за ТОВА

Понякога ни се желае да се похвалим с нещо хубаво, което ни се е случило – от една страна, с цел да споделим насладата си с хора, на които държим; от друга – с цел да изтъкнем достиженията си. Само че не си даваме сметка, че не всеки човек е благодетел. Ако сте суеверни, евентуално имате едно мислено, че е допустимо да урочасат триумфите ви, и по-добре да си мълчите. Ако обаче не сте, евентуално не се замисляте за реакцията на хората против себе си и без да желаете, е допустимо да си навлечете повече негативи, в сравнение с позитиви.

Затова помислете добре и се пробвайте да се поставите на мястото на индивида насреща, в случай че ви се прииска да се похвалите за следните неща:

1. Повишаване на заплатата.

Една доста деликатна тематика. Съветваме ви въобще да не споделяте с приятелите си в акуратност каква е заплатата ви и какъв брой постоянно я покачват. Почти несъмнено е, че можете да си навлечете злоба и това да се отрази на взаимоотношенията ви с тези хора. Най-вероятно ще си кажат, че не вършите кой знае какво. Още повече в случай че техните приходи са под вашите, е съвсем несъмнено, че надали ще срещнете откровена наслада.

2. Снимки на деца и животни.

Ако сте от хората, които заливат обществените мрежи със фотоси на децата и домашните си любимци, най-добре е да спрете или да намалите темпото. Вероятно от дълго време сте станали досадни за множеството си другари и отминават с скука следващата фотография на дребосъците.

3. Любовния си живот.

Никой не обича да слуша за страхотния секс, който вършиме, или за невероятната обич, която споделяте с половинката си. Ако се обичате с колегата си, това си проличава и не е нужно да описвате в детайлности каквото и да е.

4. Луксозния автомобил.

Няма по какъв начин да скриете новата си кола, само че не наблягайте на цената й. Особено в случай че сте я закупили нова. По-добре променете тематиката или се дръжте по този начин, като че ли не е нищо изключително. Никой не обича да му навират в лицето скъпи придобивки -  изключително в случай че той самият не може да си ги разреши, а има огромна потребност.

5. Всякакви скъпи придобивки.

От нов тв приемник, през нов телефон до маркови маратонки. Не споделяме да криете от приятелите си, само че дано не е тематика на диалог. Не задълбавайте в материалните си притежания и още по-важно – избягвайте да говорите кое какъв брой коства. Със сигурност ще си навлечете отрицателна сила, ориентирана право против вас.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР