Понякога най-ценните подаръци са тези, за които сме се постарали

...
Понякога най-ценните подаръци са тези, за които сме се постарали
Коментари Харесай

3 коледни подаръка, които не струват нищо

Понякога най-ценните дарове са тези, за които сме се постарали и не сме купили от някой магазин. Всяка Коледа си подаряваме сходни дарове и се чудим какво да подарим идващия път, тъй че да изненадаме обичания човек.
Ето няколко хрумвания, които не костват нищо, само че носят доста по-голяма страст от това просто да купиш нещо от някой магазин.
 7 трика, с които да купите дарове за Коледа онлайн 7 трика, с които да купите дарове за Коледа онлайн
Тази Коледа извършването на покупки ще бъде по-различно и би трябвало да се настроим на тази вълна. Въпреки това, то може да е все по този начин вълнуващо и най...
1. Буркан с провокации – това е доста симпатична концепция, която можете да подарите на обичания човек. Вземете един елементарен буркан с капачка, въпреки всичко се пробвайте да изберете по-красиво изглеждаш. Махнете етикета под топла вода с доста триене или с олио, в случай че лепилото не желае да падне толкоз елементарно. След това можете да украсите капачката по хубав метод и да вържете панделка на самия буркан, тъй че да наподобява по-празнично. След това на листчета напишете провокации, които вашият обичан човек би трябвало да извършва всяка седмица от идната година – по едно, което да чете всеки понеделник. Предизвикайте го да се обади на остарял другар, да запише курс по език, да пребори някой от страховете си и каквото ви пристигна на разум. Забавно е, автентично е и ще е подарък, който ще запомни вечно!
2. Кутия със мемоари – един извънредно специфичен спомен, който ще отваряте и ще препрочитате през годините. Намерете някоя красива кутия вкъщи, може да е с ключе, може да наподобява на съндъче или просто красива опаковка, останала от някаква движимост, която сте запазили, единствено тъй като е красива. След това седнете и добре помислите за най-ценните и вълнуващи мемоари, които имате дружно през годините – и ги напишете в дребни текстчета. Ще се изумите какъв брой неща няма да помните след години и по какъв начин ще се зарадвате всякога, когато попаднете на листчетата. Освен това вашите мемоари се разграничават от тези на вашата половинка и по този начин можете да му припомните вълшебни мигове, които той е не запомнил и които сте имали дружно. Можете да извършите всяко листче със спомен на свитък, който да завържете с красива панделка или конец.
3. Ваучери за прекарвания – тук още веднъж би трябвало да развихрите въображението си и да извършите подаръка доста специфичен за вашия обичан човек. Вземете 10-15 красиви листчета, а може и повече, несъмнено, на които да напишете най-различни неща, които са подарък за вашата половинка. Например – да гледате филм по негов избор, да идете на разходка, да го изненадате с обичаната му вечеря и прочие Можете да му кажете, че ваучерите важат за цялата последваща година и когато желаят, могат да ги употребяват и да преживеете специфичен миг дружно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР