Понякога най-голямата пречка пред това да получим любов сме самите

...
Понякога най-голямата пречка пред това да получим любов сме самите
Коментари Харесай

Как да разберем дали сме готови за истинската любов?

Понякога най-голямата спънка пред това да получим обич сме самите ние. Добрата вест е, че това не е непрекъснат развой. Познавам хора, които преди години споделяха, че ще умрат сами, а през днешния ден към този момент имат фамилии и деца. Как се случва тази смяна? В тази публикация ще се опитам да прегледам тъкмо това. Вижте по какъв начин да разберете дали в действителност сте подготвени за същинската обич. 

Анализирайте връзките си
Как да възпламените любовта си по празниците?
Празниците идват и най-сетне ще имате малко време за себе си. Ако сте във връзка, в която имате чувството, че нещата не се получават,...
Прочети повече
Ако сте имали доста завършени връзки, седнете, с цел да анализирате повода за какво нещата не са се случили. Лесно е да сочим пръст с обвинявания, само че е добре да разгледаме нещата обективно. Гледайки към моя опит, виждам, че съвсем постоянно виновността е била в мен. Не съм бил задоволително предан, тъй като съм преследвал кариера или пък не съм правил крачката към развиване на нещата на идващото равнище. Бъдете почтени към себе си - подготвени ли сте за съществени връзки? Ако не сте, не оставяйте колегата си с друго усещане. 

Бъдете почтени към себе си

На какъв стадий сте от живота си? Искате ли семейство? Или желаете да преследвате кариера? Искате ли да имате деца и на каква възраст? Готови ли сте да се преместите в различен град или страна в случай че се появи оня специфичен човек в живота ви? Това са доста неща, с които хората не са наясно преди да скочат в дълбочината на сериозните връзки. И когато не сте наясно със себе си, може да излезе, че след години връзка вие желаете деца, само че половинката ви не. Или че би трябвало някой да се реалокира да живее при другия, само че никой не желае да прави компромис с това. И тогава в действителност става неприятно. 

Знайте какво желаете и го кажете на колегата си
5 знака, че този мъж няма стойност и не е за вас
Може би сте дружно от известно време и мисълта да останете дружно вечно се върти в главата ви. Може би сте се открили и мечтаете...
Прочети повече
Добре, към този момент сте наясно, че сте подготвени за съществени връзки. Знаете къде сте бъркали в предходни връзки и сте подготвени да поправите грешките си. Когато започнете да излизате с някой и нещата стават съществени, бъдете откровени с тях и заявете в прав текст какво желаете и очаквате от връзката. Разбира се, по този начин има късмет да ги уплашите, само че може да случите нещата по-плавно. Например, аз персонално заявих, че искам открита връзка с директна връзка - без подмятания и премълчавания. Когато някой мисли, че има проблем - сядаме и приказваме. И го решаваме. И по този начин нещата вървят напред. 

Преди да можете да изисквате от някой различен да ви обича, би трябвало да познавате и обичате себе си. Изяснете си какво желаете от една връзка и на какъв стадий от живота си сте сега. Само по този начин ще намерите верния човек, с който да бъдете щастливи. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР