Понякога можем да объркаме любовта със силното привличане. Да се

...
Понякога можем да объркаме любовта със силното привличане. Да се
Коментари Харесай

3 знака, че в твоята връзка няма любов

Понякога можем да объркаме любовта със мощното привличане. Да се заблудим, че пристрастеността ще прерасне в съществени връзки, които ще излязат отвън рамката на половите.
Всеки един път в живота си има връзка, която се гради не на любовта, а на общи благосклонности и прелестно прекарането време дружно, най-вече в леглото...
Има някои сигнали в връзки с колегата, които ще ви насочат дали тази връзка заслужава да влагате в нея мощни страсти и религия, че нещата сред вас ще се получат или е по-добре да я премете и изживеете такава, каквато е!
Това несъмнено е отношението ви към секса!
Не единствено вашето, само че и това на колегата ви. Ако и двамата поставяте сексът преди всичко по сред си и това е всичко, което ви свързва, то може би сте най-вече интимни сътрудници. Важно вие да си дадете сметка дали това е връзката, от която имате потребност и дали единствено сексът ви е задоволителен.
Споделяте ли общи ползи?
Един от сигналите, че връзки ви стават съществени е този на общото шерване. Ако се интересувате от ден на ден един от различен, то това значи, че стартирате да хлътвате. Ако обаче след всяка среща прекарана в целувки и ласки, забравяте да опознаете и личността с изключение на тялото ѝ, то тогава връзката ви се нуждае и от повече романтика, а любовта е на назад във времето.
Как прекарвате време си дружно?
Времето прекарано с колегата въздейства доста върху връзките ви. Ако излизате най-вече тук-там, където няма доста хора и постоянно се усамотявате, криете връзката си и не познавате неговите другари, нито той вашите, това значи, че в тази връзка няма обич. Ако имате съществени желание един към различен, можете да вършиме доста забавни неща дружно. Да мечтаете дружно, да ходите на кино и да се срещате с други двойки. Това сближава и подкрепя стабилността на връзката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР