Понякога красотата не е подарена и трябва да се полагат

...
Понякога красотата не е подарена и трябва да се полагат
Коментари Харесай

Кои са най-красивите жени от зодиака?

Понякога хубостта не е подарена и би трябвало да се поставят редица усилия, с цел да е тя такава, каквато ни се желае на нас. Някои дами обаче са надарени с естествена хубост и без никакви старания съумяват да привлекат и впечатлят всеки към себе си. 

Вижте кои са зодиите, чиито нежни представителки носят тъкмо такава естествена хубост.

Везни

Жените везни са безусловно склонни да преминат през всяко козметично изтезание в името на хубостта и поддържания външен тип, тъй като за тях това е едно от най-важните неща. Те са хората, за които " по облеклата изпращат " е безспорна мантра и я следват решително.

Водолей

Жените водолеи са красиви освен извън, само че и от вътрешната страна. Освен че са надарени с естествена красота, те имат и своето самостоятелно лъчение, което впечатлява доста противоположния пол, изключително когато е изтощен от еднотипен външен тип.

Близнаци

Индивидуални, цветни и харизматични, даже да не се родят с съвършен външен тип, те съумяват да накарат всяка своя линия да наподобява впечатляваща и привлекателна в очите на всички останали. 

Лъв
 Черната магия не може да доближи тези 3 зодии! Черната магия не може да доближи тези 3 зодии!
Някои хора просто са по-подвласни от други на всевъзможни проклятия и неприятни въздействия.  Но има и такива, до които сходни неща даже не...

Ако считаме, че мъжете лъвове са самовлюбени, това е единствено тъй като не сте срещали жена лъв. Те знаят, че са буйни, красиви и умни и поставят грижи и старания за всяка една тяхна линия, с цел да не се промени в никакъв случай тази външна и вътрешна хубост.



Дева

Тъй като девите са педанти, това се отразява и върху тях самите и външния им тип. Всичко е подредено, изчистено и спретнато и отразява напълно своята същина. 

Те деликатно наблюдават за килограмите си, типа си, кожата си, диетите си и в действителност, в множеството случаи това им се отразява повече от удобно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР