Понякога именно човекът, който те обича, е онзи, който те

...
Понякога именно човекът, който те обича, е онзи, който те
Коментари Харесай

Никога повече - един роман за любовта и болезнените истини

Понякога точно индивидът, който те обича, е оня, който те наранява най-вече.

Животът на Лили не е бил елементарен, само че това в никакъв случай не я е спирало да се бори за това, което желае. Тя е минала дълъг път от дребния град в Мейн, където е израснала – приключила е лицей, преместила се е да живее в Бостън и е почнала личен бизнес с магазин за цветя.

И когато сред нея и страхотния неврохирург Райл Кинкейд стартират да прехвърчат искри, всичко в живота ѝ към този момент наподобява прекомерно хубаво, с цел да е истина.

Райл е самонадеян, твърдоглав и може би малко нахален. Но също по този начин е и ослепителен доктор и несъмнено е пристрастен по Лили. И до момента в който тя е напълно погълната от новата си връзка, мислите ѝ не престават да се връщат към нейната първа обич и детството ѝ, изпълнено с домашно принуждение.

Миналото на Лили я застига и тя ще би трябвало да реши накъде да поеме и дали да повтори грешките, позволени от нейните родители и белязали ориста им. И дали очевидният път, който е избрала, е в действителност толкоз елементарен и явен...

„ Изпълнена с мъчителни истини, тази книга блестящо илюстрира опустошението от насилието и силата на оживелите. “ – КЪРКЪС РИВЮС

 книга ИК " Ибис "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР