Понякога хората виждат в сънищата си събития, които след това

...
Понякога хората виждат в сънищата си събития, които след това
Коментари Харесай

Поглед в бъдещето: Кои хора най-често имат пророчески сънища и в кои дни

Понякога хората виждат в сънищата си събития, които по-късно се случват в реалност , и това провокира изненада и даже някакъв тип боязън. Какво съставляват пророческите сънища, кой ги сънува най-често и в кои дни ни „ посещават “? 

Пророческите сънища са разнообразни. Те предизвестяват за бъдещи проблеми, рискови обстановки, в които можем да попаднем, и демонстрират хора, които ще срещнем в бъдеще. Те разиграват сюжети, за които след това си споделяме: „ Значи това означаваше нещо! “ 

 оракулски сън iStock

Сънищата не постоянно са ясни и елементарни, по-често са цялостни с облици и метафори, които би трябвало да бъдат дешифрирани. 

Езотериците считат, че пророческият сън е информация, която мозъкът „ хваща “ в космоса през нощта , когато тялото ни е в особено „ изключено “ положение. 

Кой вижда оракулски сънища най-често? 

 оракулски сън iStock

Между една трета и половината от хората на Земята най-малко един път в живота си са сънували оракулски сънища. Понякога те идват при тези, които въобще не имат вяра в тяхното битие, и тогава обръщат съзнанието на подобен човек с главата надолу. 

По-често обаче ги виждат хора с отворен разум, такива, които имат навика да слушат и да се доверяват на интуицията си, тези, които са запалени по духовните практики, медитацията, йогата и така нататък  

Жените по природа имат по-развита вътрешен глас, тъй че мъжете са по-малко склонни да изпитват оракулски сънища. Ниски са възможностите и за тези, които злоупотребяват с алкохол и опиати, завиждат, клюкарстват и се ядосват.  

Кога сънувате оракулски сънища? 

 оракулски сън iStock

Това може да се случи съвсем всеки ден. Понякога сънят идва като намек, когато би трябвало да вземем значимо решение. Пророческите сънища постоянно се случват преди някакво съдбоносно събитие или случай , а от време на време се повтарят с месеци и даже години и едвам след дълго време намираме пояснение за странните облици, разбираме какво значат и защо са ни предупреждавали.  

В кои дни от седмицата имате най-често оракулски сънища? 

 оракулски сън iStock

Четвъртък 

Сънищата в четвъртък постоянно се оказват оракулски. Важно е да ги приемете сериозно и да ги употребявате за своя изгода. Може би това ще помогне да се избегнете покруса или да спечелите победа там, където сте очаквали проваляне. Любовните пророчества също се сбъдват, запомнете подобен сън и проследете развиването на събитията.  

Петък  

Сънищата в петък могат да опишат за ориста на фамилията и приятелите ви. 

Събота 

Пророческите сънища могат да се появят и в нощта на събота против неделя и от време на време се сбъдват в границите на един ден или даже няколко часа. Ако е призрачен сън и сте видели нещо ужасно, тъжно и тревожно, се пробвайте да анализирате видяното без боязън. Тогава сигурно ще можете да измененията хода на събитията.  

Неделя 

В неделя постоянно имаме положителни оракулски сънища, които дават обещание шанс и разцвет. А последният ден от седмицата е вашият късмет да вземете нещата в свои ръце. Концентрирайте се, представете си обстановка, която ви тревожи, и на глас или безмълвно формулирайте какво желаете да ви се случи.  

В други дни сънищата постоянно са празни. Обикновено гледаме “филм ” на това, за което мислим през множеството време. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР