Понякога хората мислят за знаменитостите като за идеални хора, само

...
Понякога хората мислят за знаменитостите като за идеални хора, само
Коментари Харесай

7 звезди, чието трудно детство не им е попречило да постигнат успех

Понякога хората мислят за звездите като за идеални хора, единствено тъй като са богати и сполучливи. Никой не отхвърля, че са имали огромен шанс. Но също по този начин е правилно, че зад всички тези привилегии, на които се любуват през днешния ден, стоят доста образци за дисциплинираност и неизменност. Звездите, с които ще ви срещнем през днешния ден, са имали много мъчно детство, само че са съумели да преодолеят всички тези неволи и да съумеят.

1. Ева Лонгория

Въпреки че има мексикански и испански корени, Лонгория е родена в Тексас през 1975 година Тя е израснала в ранчо с родителите си и 4-те си сестри, от които тя е най-малката. Нейният метод на живот бил много безпаричен и от време на време фамилията се е хранило единствено с това, което съумяло да хване на лов. По време на изявление Лонгория разясни, че не са го правили за наслаждение, а по нужда: „ Не сме ловували за наслаждение. Можехме да си позволим да ядем единствено това, което сами сме хванали и одрали.”
2. Шаная Туейн

Друга звезда, която не е имала елементарно детство, е канадската певица, която стана известна с песента си „ Man! I Feel Like A Woman “. По време на изявление тя сподели, че е израснала заобиколена от принуждение и апетит: „ Много е мъчно да се концентрираш, когато стомахът ти стърже от апетит “, съобщи тя. Но шансът ѝ се трансформира след издаването на първия ѝ албум. През последните години поради проблем с гласа си певицата стои надалеч от сцената.


3. Дженифър Лопес

Тази велика дама постоянно е имала ясна визия къде желае да отиде. Родена в Бронкс в Съединени американски щати, тя се озовава на улицата на 18-годишна възраст, откакто отхвърля да отиде в лицей и майка ѝ я гони от вкъщи. Тя спяла на диван в школата по танци, само че това не я тормозило, тъй като била все по-близо до сбъдването на фантазиите си. Изпълнението ѝ във кино лентата “Селена” бил нейният билет към триумфа и тя не го пропиляла.


4. Селена Гомес

Случаят на Селена Гомес е изцяло друг от всички, защото тя е трябвало да се оправя с ранна популярност и професионален напън от доста млада възраст. Само на 10 години кариерата ѝ към този момент процъфтява и тя била суперзвезда на детската телевизия. Часове фотоси, стегнати графици, подготовки, костюми, изявленията и обществен имидж било всичко, за което тя трябвало да се тревожи, вместо да играе и да учи.


5. Силвестър Сталоун

Няма подозрение, че този човек е образец за това, което всеки може да се реализира с самообладание, неизменност и воля. Той е израснал в беднотия, даже дълго време е бил безприютен. Но той вярвал в себе си и в работата си. Ето за какво обикалял със сюжета на Роки от една продуцентска компания в друга, до момента в който не откри кой да заложи на концепцията му. Успехът не просрочен. Филмът се трансформирал във кино класика, която е последвана от голям брой продължения и други огромни планове.


6. Риана

Риана е родена и израснала в Барбадос с братята, сестрите си и татко си, който като се изключи че е доста тежък темперамент, страдал и от някои съществени зависимости. Певицата нееднократно е разказвала, че по време на детството си е продавала шапки, колани и шалове по улиците, с цел да устоя фамилията. Години по-късно всичко това е единствено спомен.


7. Хали Бери

Неотдавна актрисата разкри в профила си в Instagram какъв брой травматично е било детството ѝ. „ Винаги имаше доста принуждение. Израснах с татко, който беше доста нападателен - вербално, прочувствено и физически.” С годините обаче тя се научила да прости и осъзнала, че всичко претърпяно я е трансформирало в мощна и смела жена.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР