Понякога финансовата стабилност изисква повечко дисциплина. Тя може да означава,

...
Понякога финансовата стабилност изисква повечко дисциплина. Тя може да означава,
Коментари Харесай

8 неща, за които хвърляте прекалено много пари

Понякога финансовата непоклатимост изисква повечко дисциплинираност. Тя може да значи, че би трябвало да преразгледате всички си привички на харчене – и дребните, и огромните.
Например вземете под внимание тези. Дали не черпят прекомерно огромен дял от приходите ви?

1. Кафе

Кафето е в листата на продуктите, които имаме навика да купуваме, без даже да се замисляме какъв разход са на месец. Ако горещата напитка ви коства 1 лева дневно, за месец това са 30 лева Сметнете какъв брой излизат на година.
Решението? Инвестирайте в лична машина.

2. Членство в състезателен клуб

Ако в действителност ходите на тренировки постоянно, то това е отлична инвестиция. Ако обаче сте разсеяни и волята ви е слаба, единствено си хвърляте парите.
Решението? Правете повече разходки и не преяждайте вечерно време.

3. Работни обяди

Те са същински съкрушители на джоба.

4. Закъснявате с заплащането на сметките

Този табиет сигурно краде от приходите ви. От вас зависи да престанете да го практикувате.

5. Чисто нови домашен предмети

Много дами имат навика да купуват непрекъснато движимости за кухнята, банята, мокрото помещение и така нататък Струва ли си да влагате толкоз пари в дреболии? Разгледайте вероятните други възможности на по-ниска цена.

6. Консумация на алкохол на открито

Да се употребява на открито като цяло излиза по-солено, в сравнение с в случай че организирате празненство вкъщи. Ограничете този вид мероприятия.

7. Купуване на фешън облекла

Вероятно няма човек, който да не е залитал по пазаруването на фешън облекла. Осъзнайте какъв брой пари хвърляте единствено поради марката.

8. Транспорт

Разходите за превоз не са малко. Много от нас даже имат коли, с които всяка заран и вечер тестват търпението си в трафика.

Изчислете какъв брой е дълъг пътят от вкъщи до работата. Потърсете различен превоз, който ще ви даде комфорта, от който се нуждаете, само че и ще ви спести пари./profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР