Понякога е доста наивно как феновете на известните и особено

...
Понякога е доста наивно как феновете на известните и особено
Коментари Харесай

Правих тройка с две от най-известните инфлуенсърки у нас за тайно видео

Понякога е много наивно по какъв начин почитателите на известните и изключително тийнеджърите си мислят, че техните идоли в обществените мрежи са толкоз добрички и благи колкото наподобяват. Тези, които гледат би трябвало да осъзнаят, че всичко и всички си имат цена, даже и най-принципните ни звезди и моята преживелица отпреди месец го потвърждава. 

Обадиха ми се другари, че се търси момиче, което да партнира на две от най-известните ни инфлуенсърки за рекламно видео. Искаха третото момиче да е по-непознато, с цел да е любопитно за феновете. Когато чух сумата, за която трябваше да вземам участие незабавно се усъмних, че става въпрос за нормално рекламно видео, тъй като парите бяха скандално доста. Все отново се съгласих и в уречената сряда се озовах в най-известния столичен хотел за фотосите. 

Виж още: ТОП 5 на най-горещите девойки в " Къщата на инфлуенсърите "

Бяхме на десетия етаж във в.и.п апартамент, а там ме чакаше цялостен екип стилисти, гримьори и двете девойки. Само ще кажа, че това бяха две от най-известните ни инфлуенсърки. Едната опита с музикална кариера, от която по-късно се отхвърли, а другата стана известна като момичето с най-скандалните фотоси в сектора. Когато видях по какъв начин са облечени – с провокативни секси нощнички, жартиери и  изрязано долни дрехи ми стана ясно, че или ще снимаме реклама за интимна козметика или ситуацията е напълно друго. Режисьорът ме дръпна настрани и ми изясни, че става дума за еротично видео за Арабския свят, което няма да бъде показвано у нас, а ние трите би трябвало да си разменяме интимни милувки. 

Ставаше си въпрос за софт порно с известни и това беше ясно на всички на снимачната площадка с изключение на на мен. Имах потребност да изпия едно-две напитки и екипът да ме убеди, че видеото е скрито и няма да види бял свят в България. След като се съгласих фотосите започнаха. Трите в началото бяхме на леглото, където се смеехме и нежно се докосвахме, по-късно двете звезди започнаха да се целуват буйно, а аз галех едната и дърпах нежно косата й до момента в който го правеха. 

Виж още: Моника Валериева се разкри: Плеймейтката показа за здравословните си проблеми 

На идващия кадър се преместихме в банята, където напълнихме ваната и продължихме да се забавляваме вътре чисто голи. Там нещата се разгорещиха, като ще ви спестя детайлности, само че имаше охкане, доста целувки, милувки и навлизане с пръсти. Снимките приключиха на терасата, където на черни шезлонги продължихме да се милваме и допираме. Едното от девойките пиеше съществено количество водка, с цел да може да се отпусне, а ние с другата мацка си обещахме да създадем нещо още по-разкрепостено за нейния канал, което тя щеше да направи налично единствено за подбрани господа. 

След 8 часа фотоси се разделихме със смях и закачки, а на мен ми стана ясно, че тези девойки ще създадат всичко единствено за няколко хиляди допълнително. Следващият път, когато си пускате влог от някоя екзотична дестинация с обичаните си звезди се замислете, че те най-вероятно са там за добре платени фотоси и то не какви да е!

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

Виж още: Любовта ги тресе: Ариа и Йомов все по този начин дружно на инат на злобарите

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР