Понякога, дори да знаете, че връзката не върви и не

...
Понякога, дори да знаете, че връзката не върви и не
Коментари Харесай

Как Да Скъсаш С Някого, На Когото Не Му Пука?

Понякога, даже да знаете, че връзката не върви и не е въодушевена от обич и схващане, се оказва доста мъчно да сложите край дефинитивно. Ако не получавате почитание, може да започнете да търсите виновността в себе си, да се измъчвате, позволявайки нездравословните връзки да съсипят самочувствието ви.

Не бива да се оставяте на страха, че този човек безразлично ще си отиде, в случай че вие решите да скъсате с него. Естествено е да ви се желае да получите опрощение и разкайване за неприятното отношение, само че разберете – то не ви е нужно!

Не се оставяйте на размисли – по какъв начин всичко можеше да е различно…

Щом един човек не може да ви заобича, това няма да се промени след години. Това не значи, че вие не ставате, а че не си подхождате задоволително, с цел да се развива вашата връзка.

Не е наложително вашият човек да е неприятен и злоумишлен. Вероятно не е направил нищо за да ви нарани, а просто демонстрира, че вие не сте му приоритет. Обвинявайки другия за всичко, няма да се почувствате по-добре, а единствено изпълнени с болежка и самосъжаление.

Когато се влюбваме в някой, ние се влюбваме в любовта, във всички очаквания и фантазии, които насочваме към него. Често тези фантазии могат да се окажат нереалистични за индивида, който сме избрали, карайки го да се усеща като че ли не може да оправдае упованията ни. А въпреки това, в случай че той не дава най-хубавото от себе си, това значи, че не държи задоволително на вас, написа teenproblem.net.

Не е учудващо, че такива връзки претърпяват няколко раздели, желае се да време да съберем силата, която ни е нужна. Но помнете едно – в случай че не обичате себе си, постоянно ще притегляте хора, които също няма да ви обичат!
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР