Понякога децата на известните хора вървят по стъпките на родителите

...
Понякога децата на известните хора вървят по стъпките на родителите
Коментари Харесай

С какво се занимават децата на известните българи

Понякога децата на известните хора вървят по стъпките на родителите си. Ако те се занимават с музика, кино или спектакъл, то техните наследници в един миг стартират да вървят по същия път, в което няма нищо неприятно. Понякога обаче не се случва по този начин, повече поемат по собствен път, досат по-различен от този на звездните им родители. Трудно е да се живее в сянката на известна майка или известен татко, само че някои съумяват да трансфорат живота си в нещо прелестно и са горди с родителите си.

Наум Шопов е безспорното доказателство, че един човек може да върви по стъпките на известните си родственици, само че и да върви по собствен път. Освен с актьорско майстроство, звездата от " Окраднат живот " е доктор освен в хитовия медицински сериал на NOVA, само че и в действителния живот. Страстта към медицината измества в сърцето му освен актьорството, само че и огромната му обич към американския футбол – спорт, който тренира в продължение на години.

Виж още: Децата на звездите - също звезди! Топ 10 на най-известните BG деца

Дъщерята на друга известна и обичана актриса, също се занимава с нещо по-странично от актьорството. Щерката на Марта Вачкова, другата звезда в " Откраднат живот ", е известна с това, че обича рисуването. Рада Миладинова е едно прелестно младо момиче, което обожава изобразителното изкуство, само че и е много добра. Рада е споделяла в свое изявление, че постоянно е харесвала рисуването. Тя даже е учила в Художествена гимназия и споделя, че това е един от най-хубавите избори, които е правила. 

Виж още:

Синът на известната актриса Аня Пенчева е 4-кратен европейски първенец по супермото. Ангел Караньотов и неговата половинка автомобилната състезателка Ива Русинова натрупат популярност в спорта по този начин, както Аня на театралната сцена. В началото на годината Ангел стана татко на момченце, което кръстиха Борис. Ангел и Ива са търсачи на адреналин, това предизвика и тяхната специалност.

Синът на поп-фолк фурията Малина – Симеон Мечев, е футболист. 29-годишният състезател за последно беше притеглен от Царско село. Роденият в Стара Загора гений е играл в не малко тимове. Малина е горда с развиването на кариерата на сина си. " Давам му препоръки, само че той споделя " Да, да " и отново прави каквото си реши ", споделяла е в предишното музикалната звезда.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР