Понякога човек се нуждае от време, за да осъзнае, че

...
Понякога човек се нуждае от време, за да осъзнае, че
Коментари Харесай

Пет червени флага, които предшестват раздялата

Понякога човек се нуждае от време, с цел да осъзнае, че връзката му върви към своя край. Не всички връзки устояват на тестванията на времето. Много постоянно връзките се трансформират в едностранни връзки, в които единствено единият сътрудник поставя старания, а другият се дистанцира. В последна сметка напъните в такива случаи не си заслужават. За да спрете да полагате старания напразно и с цел да освободите себе си от угнетяващи връзки без хоризонт, вижте кои са алените знамена, които така и така предвещават разлъка.

Не се смее на шегите ви
Смехът е симптом на здравословни връзки. Когато се смеете откровено на шегите си, това демонстрира, че се разбирате даже без думи, на една вълна сте и се чувствате добре в компанията на другия. Шегите са белег на съгласие, на подобие и комфорт. Когато той спре да се смее на шегите ви, това е знак, че или до момента го е правел принудително, с цел да съблюдава обществено допустимата норма във връзката, или тотално е изгубил възприятията си към вас, което го кара да спре да се старае.

Прави проекти, дава обещания, само че не ги съблюдава
Друг червен байрак, който предшества края на връзката, е неналичието на интерес към бъдещите общи проекти. Когато сътрудникът ви дава обещание всякакви неща, единствено с цел да ви хвърли прахуляк в очите, а след това не ги съблюдава, това е симптом на наближаваща разлъка.

Говори с ужасни думи за някогашната си
В началото може да ви се стори отлично, че обича вас, а ненавижда нея, само че това е неприятен знак. Когато човек демонстрира озлобление и ненавист към някогашния си сътрудник, приказва за него гневно или преекспонира нещата в отрицателна посока, това е червен байрак, който подсказва или че към момента има усеща към нея, или че същото би сполетяло и вас, когато се разделите – ще получите единствено ненавист от него без съответна справедлива преценка на връзките.

Винаги вие го търсите първи
Ако до момента не ви е направило усещане, време е да обърнете внимание на това по кое време той ви търси пръв или търси ли ви въобще. Отговаря ли на известията ви, след какъв брой време дава отговор и инициира ли самичък връзка с вас. Ако вие сте тези, които го търсите постоянно и чакате отговор от него, това е неприятен симптом на нездравословни връзки, в които вие сте губещите.

Интуицията ви подсказва, че нещо не е наред
Най-естественият метод да почувствате, че нещо с връзката ви не е наред, е интуицията ви. Тя рядко лъже. Обикновено в корема се загнездва чувство за неустановеност, което подсказва, че не се намирате в естествена връзка. Започвате да се чувствате обезпокоени. Появяват се мисли на подозрение. Инстинктът ви подсказва, че държанието на колегата ви не приказва добре за отношението му към вас и връзката ви. Вътрешният ви глас ви нашепва, че нещо неприятно ще се случи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР