Понякога белята става за секунди, но последствията остават за дълго

...
Понякога белята става за секунди, но последствията остават за дълго
Коментари Харесай

"Не знам как се озовах в болница": Хора разказват за ужасни инциденти, след които едва не са умрели

Понякога белята става за секунди, само че следствията остават за дълго време, а от време на време са даже съдбовни. В Reddit консуматори описват за точно такива свои безумни истории, които за малко да завършат с много противен край за тях и околните им.

Виж още: Биляниш смени цвета на косата, сътрудник я назова " алена шапчица "

" Прибирах се към у дома, когато ме удари камион. Събудих се ден по-късно в болничното заведение и се оказа, че съм изкарал шанс. Месец по-късно разбрах, че ме е блъснал прочут човек - брат на непосредствен мой другар ".

— u/CRAGEWRAITH 

" Отрязах се грубо с водка на едно клубно празненство. Толкова бях пийнал, че паднах от слола и си ударих доста неприятно главата. Спомням си, че някак се добрах до болница, само че нямате визия по какъв начин се усещах. 10 години по-късно не пия никакъв алкохол, а единствено вода с лимон ".

— u/Ask-For-Free-Advice 

" Бил съм в детската градина, когато съм паднал доста рисково и съм се озовал в незабавното. Близки са ми разказвали, че съм се спънал в личните си панталони ".

— u/tatteredemalion 

Виж още: Когато си падаш по някого, само че светне алена лампичка! 7 същински криндж истории от срещи

" В един прелестен ден аз карах колело в квартала, само че внезапно ме атакува летяща катерица. Случката не приключи с прекрасен край за мен ".

— u/do_you_like_my_nuts 

" Бях за един уикенд в Лас Вегас. Толкова доста се напих, че се паднах от кон. От железна скулптура на кон... не знам какво съм прави там ".

— u/Happy_Vincent 

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР