ПОНТИАК, Мичиган — Дженифър Кръмбли каза, че нейният син тийнейджър

...
ПОНТИАК, Мичиган — Дженифър Кръмбли каза, че нейният син тийнейджър
Коментари Харесай

Дженифър Кръмбли, майка на стрелеца от Мичиган, застава пред съда за непредумишлено убийство

ПОНТИАК, Мичиган — Дженифър Кръмбли сподели, че нейният наследник младеж Итън се тревожи за бъдещето си и ще бъде уплашен, само че психологичното му здраве в никакъв случай не я тревожеше задоволително, с цел да почувства, че има потребност да посети експерт.

" Искам да кажа, че имаше няколко пъти, когато Итън имаше стрес, безпокойствие при взимане на проби ", Кръмбли, 45, сподели, откакто застана на позицията си в четвъртък на процеса за непредумишлено ликвидиране.

" Не до равнище, при което смятах, че би трябвало неотложно да посети психиатър или експерт по психологично здраве ", добави тя.

Връзката й с нейния наследник младеж беше сърцевината на нейните дълго чакани показания, в които нейният юрист сподели, че ще покажат за какво майката от Мичиган „ в никакъв случай не е могла да планува “, че той ще стартира пукотевица през 2021 година

Кръмбли, която беше упрекната в непредумишлено ликвидиране, откакто синът й Итън умъртви четирима възпитаници в Оксфордската гимназия, е необикновен случ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР