Понеже се стигна до спекулации в медиите за незаконни действия

...
Понеже се стигна до спекулации в медиите за незаконни действия
Коментари Харесай

Демерджиев: Политиците и магистратите, които днес воюват, преди имаха общ враг - Къро

Понеже се стигна до спекулации в медиите за противозаконни дейности на службите, желая да заявя: Силно се надявам, да не се засяга Министерство на вътрешните работи, тъй като то не си е разрешавало да подслушва или следи нелегално някого. Нашата съществена цел е да преследваме нарушителите. Министерство на вътрешните работи няма да взе участие във войни сред обособени институции, нито пък ще взе участие във войни сред политици и други институции. Това разгласи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред публицисти.
Прочетете още
" По мотив на убийството на Красимир Каменов-Къро, брачната половинка му и още две лица в ЮАР, сме подхванали всички дейности, с цел да придобием цялата информация по този случай. Това ще стане по публични канали със съдействието на Министерство на външните работи. Имаме и увещание, че ще бъде позволен наш представител до следствието ", уточни министърът. 

Със заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров на територията на цялата страна протича интервенция, при която се ревизира престъпният контингент. " Нашата цел е да предотвратим тежки закононарушения срещу личността. Да установим връзките и аргументите, довели до това закононарушение и да разкрием причинителите и възможните поръчители ", акцентира силовият министър.  

" Политиците и магистратите, които през днешния ден водят война, когато бяха другари имаха един общ зложелател - Красимир Каменов-Къро. Към неговото залавяне бяха ориентирани доста старания. Той беше разгласен и за междудържавно търсене. Министерство на вътрешните работи е уведомило управляващите в ЮАР къде се намира това лице. За страдание не беше открито и арестувано преди да се стигне до неговото ликвидиране ", безапелационен е Демерджиев. И добави: " Точно тези хора дължат пояснение по какъв начин и за какво се стигна до убийството на този човек, посочван за техен зложелател ". 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР