Понеже съм полицай да ти разкажа! Ние сме преди първа

...
Понеже съм полицай да ти разкажа! Ние сме преди първа
Коментари Харесай

Полицаи с гневно-емоционален пост призовават за уважение към работата им

Понеже съм служител на реда да ти опиша! Ние сме преди първа линия, тъй като лекарите одобряват лица със признаци, работят тук-там където има хигиена, до момента в който ние не!
Така стартира пост, споделен от доста хора в обществените мрежи като персонален. Много от тях са чиновници на реда, само че има и мног жители, които с това изричат уважението си към тях. Ето какво още се споделя в апела:

Когато отиваш на сигнал, не знаеш с какво и с кого ще се сблъскаш. Работим с утайката, където с изключение на корона има краста, въшки, хепатит, спин, сифилис и други букети!

Участваме в аутопсии, където при отваряне на трупът не се знае, какво ще литне, туберкулоза или нещо, което е надалеч по-смъртоносно от Корона, доста постоянно лицата са в напреднало трупно разлагане и при огледа се " пукат ", а при попадане на такава течност в лигавицата, има заплаха от сепсис!

При ПТП с тежко потърпевши, оказваш първа помощ. Прибирал съм се с облекла обляни в кръв и телесни твърдости и течности и това се случва на пътя! Изградили сме имунитет за душeвността, не знам, всеки се оправя поединично!

Така, че когато ни хулите и наричате " Ушев пе****ст ", мислете!

Утре вие може да сте в автомобила или на адреса, където сестра ви или майка ви е пребита от следващото пияно животно и аз да съм шанса за живот!

За работа с нарко-зависими няма да приказвам, само че при претършуване три пъти съм се убождал на използвана игла. Докато излязат проучванията, не смеех да целувам и поддържам връзка с децата си!

Сега разбираш ли, че сме първа линия, а от време на време и последна!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР