Понеже президентът говори за целувката между ПП-ДБ и ГЕРБ... Ако

...
Понеже президентът говори за целувката между ПП-ДБ и ГЕРБ... Ако
Коментари Харесай

Иван Бакалов: ПП целуна Борисов, а Радев го обарва под масата

Понеже президентът приказва за целувката сред ПП-ДБ и ГЕРБ... Ако някой не е забелязал - първо Радев се цалуна с Борисов. Даже не се и цалуна обществено, ами нещо се пипаха под масата. Така разяснява настоящата политическа обстановка изяестният публицист Иван Бакалов.

Политическа партия се самоубиват, Демократична България ще минат сред капките, те все по този начин се изсулват. За предишното държавно управление приказват като за държавно управление на Политическа партия, въпреки да беше четворна коалиция с троянски кон в нея. Сега пък напълно.

Но самоубийците го вършат с цялостно схващане, както се схваща от оня запис, и с гласоподаване 25 на 24 за тази коалиция. И както те се самоубиват, армии ченгета, служби, съветски подводници и червени ескадрони се мъчат да предотвратят обединението и самоубийството на Политическа партия.

Ако може в тая каша да стигнем до Шенген и еврозоната, шанс ще е. Макар и с цената на спасяването на Борисов. Само че той да не се надява, че се е измъкнал - краткотрайно ще е.

Рано или късно ще го застигне. Дори да успее да махне Гешев със своите помияри на каишка във Висш съдебен съвет.

От друга страна Гешев би трябвало да си върви, тъй като и той, и Сарафов и другите полицаи от Симеоново нищо не могат, даже да желаят. Само шантаж и рекет.
Чистка би трябвало на всички места. Разкрития потеглиха като свлачища. Сега е значимо медиите да гръмнат лавината да се свлече. Сега ще забележим дали са способни да помръднат от слугинската си роля.
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР