Понеделник може да бъде много важен ден за почти всички

...
Понеделник може да бъде много важен ден за почти всички
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 септември: 3 зодии да се готвят за куп изненади

Понеделник може да бъде доста значим ден за съвсем всички от вас, защото той ще завърти един нов четиридневен цикъл на промени свързани с вашата работа (бизнес), с пътешестване или с пренасяне, с контакти с хора от разнообразни дистанции. Мъжете ще имат повече благоприятни условия за нови професионални задължения и приемане на по-добро възнаграждение от работа. Жените ще имат предпочитание да бъдат повече време отвън дома си, най-много заради липса на предпочитание за домашна работа. Времето на открито допуска повече благоприятни условия за приятни моменти в парка или на кафе с другари. Някои дами ще имат леки здравословни неразположения, които ще са знак за нужда от промяна в метода им на живот. Понеделник ще бъде удобен ден за пътешестване. Днес доста изненади могат да имат връзка с пътешестване или с хора от разнообразни обитаеми места.

Овен
Опитът ви към този момент е потвърдил, че от време на време е по-добре да отстъпите и днешният ден ще изиска тъкмо това от вас. Няма да ви се постанова да чакате доста, с цел да разберете, че сте постъпили извънредно умно.

Телец
Този понеделник като че ли всичките ви другари са се наговорили да ви се обадят, а на вас ви се желае тишина. Вероятно това ще е знак, че желанието ви за уединение не идва от положително и ориста ви праща правилни хора, които да ви извадят от тъгата ви.

Близнаци
През този ден не се ядосвайте на изненадващите обстановки и условия, които ще трансформират проектите ви. Със сигурност всичко, което се случва е за положително. Очаква ви един сполучлив ден с доста занимания.

Рак
Днес може да очаквате доста изненади. Независимо дали са положителни или не - значимото е, че ще осветлят много въпроси, които ще ви доведат до истината.

Лъв
Този понеделник всички ще вземат дейностите и думите ви прекомерно във вътрешността. Внимавайте, какво говорите и по какъв начин се шегувате, с цел да не обидите ваш непосредствен човек. После ще би трябвало доста да обяснявате.

Дева
Днес е моментът ей по този начин, без нищо общо да организирате едно непредвидено странствуване. Просто хванете влака или рейса и отидете до някой непосредствен град. Ще ви подейства ужасно!

Везни
Този понеделник е подобаващ ден да зарежете всичко и да се отдадете на занимания. Станете рано, с цел да имате време за повече удоволствия. Не се опасявайте, че няма да ви стигнат силите. Ще имате задоволително.

Скорпион
Този понеделник е доста значимо да сте уравновесени и търпеливи. Поне външно. Не давайте воля и на вътрешните ви терзания, тъй като ще ви проличи.

Стрелец
Днес очаквайте появяването на задача, която от дълго време сте мислили за завършена. Не се вайкайте, а бързо направете ретроспекция на случилото се. Обадете се на другар, който е в течение на нещата. С негова помощ всичко ще мине без спънки.

Козирог
Днес не е ден, в който би трябвало да се раздавате за другите. Точно в този момент е добре да помислите за себе си. Поглезете се уместно, не си отхвърляйте нищо, което е в рамките на рационалното.

Водолей
Днес звездите ви подсказват, че може да си позволите да излезете отвън границите. При вас това не е рисково, защото така и така много се ограничавате. Отпуснете си и дайте воля на желанията си. И Вие имате право на сходни моменти.

Риби
Днес звездите ви поучават да бъдете откровени. И без това не сте от най-хубавите лъжци. Бъдете откровени с приятелите си и най-много с околните си, те ще оценят това, каквато и истина да им поднесете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР