Поне трима души са били убити при руски атаки срещу

...
Поне трима души са били убити при руски атаки срещу
Коментари Харесай

Трима убити при руски атаки срещу Украйна, докато Киев призовава за повече оръжия

Поне трима души са били убити при съветски офанзиви против Североизточна и Южна Украйна, споделиха публични лица, до момента в който Киев прикани за повече системи за противовъздушна защита Patriot за битка с повишаване на ракетните удари.

Русия употребява управляеми бомби при въздушни удари против град Харков в сряда за първи път от 2022 година, като умъртви минимум един човек и рани 16, споделиха локални управляващи.

Обявявайки броя на жертвите, кметът на Харков Игор Терехов разказа нападението като „ следващ акт на кървясъл гнет против украинците “ и сподели, че измежду ранените има четири деца.

Пострадали са три жилищни здания, оповестиха от вътрешното министерство в месинджъра на Telegram. Терехов сподели, че здравно заведение също е било развалено, а локалната полиция заяви, че е било ударено учебно заведение.

Харков и околният район постоянно са били атакувани с ракети и дронове, откогато стартира пълномащабното навлизане на Русия през февруари 2022 година, само че потреблението на голямокалибрени управляеми бомби беше нео...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР