Поне трима души бяха убити, а още няколко ранени при

...
Поне трима души бяха убити, а още няколко ранени при
Коментари Харесай

Серия от безразборни стрелби в Калифорния, има убити

Поне трима души бяха убити, а още няколко ранени при серия от набези с огнестрелно оръжие в северната част на американския щат Калифорния.

Първоначално се съобщаваше за три жертви и няколко ранени. Впоследствие те набъбнаха до четири, а съгласно „ Ей Би Си " убитите в действителност са петима, само че не се оповестява дали в тази численост влиза и самият причинител. Поне седем са ранените, съгласно известията от две локални лечебни заведения.

Стрелбите са станали сутринта, в 8 часа локално време, в селски регион северно от Сакраменто, като най-малко 5 „ местопрестъпления " са отцепени от униформените, а стрелецът се смята, че е еднакъв. Едно от местопрестъпленията е началното учебно заведение в Техама Каунти и измежду жертвите надлежно има и деца. Жена с дете пък били простреляни в пикапа им на пътя, като те са откарани в болница.

Дошлите на място служители на реда са простреляли нападателя. Той е разполагал с полуавтоматично оръжие и два револвера. На този стадий претекстовете на стрелеца са неразбираеми.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР