Поне пет ще са новите попълнения в Ботев (Пловдив) през

...
Поне пет ще са новите попълнения в Ботев (Пловдив) през
Коментари Харесай

Поне петима нови в Ботев от лятото

Поне пет ще са новите попълнения в Ботев (Пловдив) през лятото. Старши треньорът Николай Киров желае съществено да освежи своя състав. Халфът на Дунав Васил Шопов към този момент има прелиминарен контракт с клуба, който е за 2 години. Очаква се Лудогорец да остави в Коматево и за есента нападателя Жоао Пауло, който направи мощна пролет и отново се върна към най-хубавите си дни. От Разград към " канарчетата " може да поеме и централният бранител Георги Терзиев. Сигурно е, че от отбора си потегля Пламен Димов, който към този момент е разговарял с управлението и желае да опита шанса си в чужбина. За началото на подготовката се чака португалски атакуващ халф, чието име към този момент се пази в загадка.

Спортно-техническият щаб умува и за привличането на вратар. Това ще зависи от желанието на Даниел Кайзер - да си тръгне или да остане като запаса на Иван Чворович. Полякът не бил изключително удовлетворен от статута си.

Очаква се Ботев да се раздели с Фелипе Бризола. Доста постоянно той оставаше отвън групата поради квотата от трима чужденци отвън Европейски Съюз. Предстои подписването на нов контракт с левия бек Йордан Минев.

" Тема Спорт " Първа лига 7 кръг, петък 4 май  Левски 3:2краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР