Поне едно приятно за окото събитие ще се случи в

...
Поне едно приятно за окото събитие ще се случи в
Коментари Харесай

Ще се оженят ли наистина Алекс Богданска и Даниел Петканов? Виж Тук:

Поне едно прелестно за окото събитие ще се случи в тазгодишния сезон на ВИП Брадър.

Дани Петканов и Александра Богданска ще се женят.

Това, несъмнено, е задача, която бе предоставена, с цел да се разведри малко ситуацията и да спрат свадите. Младоженците очевидно в действителност са взели някой лев от горната страна, с цел да се съгласят да вземат участие в шоуто, тъй като са доста въодушевени и въодушевени. Изглеждат като същински влюбени и извършват всички ритуали. Включително и връчването на годежен пръстен и рухването на колене пред младоженкита.

Дани беше решил да създаде бижуто от станиол. Но продуцентите му осигуриха същински пръстен от бяло злато и с доста диаманти, който той пък сервира на обичаната си в купа със салата от зеле.

Естествено сватбата е единствено атракция. Историята помни по какъв начин Мариана Попова се омъжи в Брадъра, само че след това в никакъв случай не стигна до сключване на брак. А Емануела се венча за мъжа си в „Къртицата“. Пак за сеир.

Палавата Богданска и отмъстителният рогоносец, в който още веднъж се прави на влюбена, надали ще останат дружно след формата, само че значимото е в къщата мир да има.

А то няма даже при такова прелестно събитие, каквото е сватбата. Марги Хранова и Сашка Васева бяха назначени за готвачки на тристепенно меню, само че Сашка се нацупи и съобщи, че ще е единствено дегустатор, тъй като не можела да готви, единствено щяла да пробва от гозбите на естрадната легенда.

Мегз и Енджи, които ще шият сватбената рокля, едвам не си избодоха очите.  Двете са скарани поради тоалетите си, всяка оплюва дрешника на другата. Енджи упреква Миглена, че носи евтини неща, а тя й отвърна, че по-добре евтини, само че персонално нейни, в сравнение с от бутици чартърен, каквито мъкне в цели 10 куфара ливанката.

Булката е подготвена да я облекат в каквото и да е дори в тоалетна хартия,  единствено мир да има, само че мир няма.

Шеф Петров е ядосан, че няма да готви той, останалите се карат за ергенското и моминското празненство. И до момента в който всички отново са на кълбо, младоженците се отдадоха на буен се*с в банята.

Поне тях да не ги мислим.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР