Поне двама от мигрантите, обвинени в шокиращото уловено на видео

...
Поне двама от мигрантите, обвинени в шокиращото уловено на видео
Коментари Харесай

Мигранти, арестувани при брутален побой над ченгета от нюйоркската полиция на Таймс скуеър, са членове на кръвожадна банда „Tren de Aragua“: федерали

Поне двама от мигрантите, упрекнати в шокиращото уловено на видео мафиотско нахлуване против двама ченгета от нюйоркската полиция на Таймс Скуеър са членове на прословутата венецуелска улична тайфа „ Tren de Aragua “, споделиха федералните имиграционни чиновници пред The ​​Post в четвъртък.

Уилсън Хуарес, 21, и Келвин Сервита-Ароча, 19, които са упрекнати в нападението на 27 януари против Finest в Ню Йорк, са арестувани без гаранция от чиновници на имиграционните и митническите служби на Съединени американски щати като хипотетични членове на кръвожадната тайфа, направи отпечатък в Голямата ябълка.

„ И двамата нелегално присъстващи венецуелски жители са упрекнати по отношение на насилственото бандитско нахлуване, осъществено против двама чиновници на нюйоркската полиция, сега са разказани без гаранция “, сподели говорителката на ICE Мари Фъргюсън в имейл до The Post.

„ И двамата неграждани са разпознати като членове на транснационалната незаконна организация Tren de Aragua “, сподели Фъргюсън.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР