Поне два пъти в годината на всяка жена ѝ се

...
Поне два пъти в годината на всяка жена ѝ се
Коментари Харесай

Моята спалня е най-красивата!

Поне два пъти в годината на всяка жена ѝ се прищява да смени нещо у дома. Довчера симпатичните завеси внезапно стават ужасно демоде, стартира да ни нервира всичко – от дивана до възглавниците.

По-смелите ще пристъпят към главен ремонт или най-малко пребоядисване , други ще се впуснат в игра на тетрис с мебелите.

Каквото и да извършите, все ще е за положително. Промените са хубаво нещо и внасят нова сила в дома.

В унисон с това предпочитание за смяна, сме ви подготвили селекция от дребни, само че основни промени, които можете да извършите в обичаната ни напоследък стая – спалнята.

→ Как наподобява мечтаният дом на всяка зодия

Един комплект нови чаршафи да вземем за пример ще свърши чудесна работа. Само си представете удоволствието от това да се пъхнете изкъпани в одеве изпрани чаршафи след тежък ден...

Но да не стопираме дотук!

В галерията (защото там фотосите са по-големи), сме подбрали още хрумвания за ободряване на спалнята без това да ви коства цяло положение и навалица майстори.

Приятно разглеждане!

Още за спалнята и съня:
Скритите секрети на спалнята Повече сън дружно за по-щастлив брак Осем неща, които би трябвало да махнете от спалнята незабавно и едно, което да сложите Как да се чувствате вкъщи си в апартамент чартърен
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР