Поне 6-7 момчета от актуалната старша възраст на Славия са

...
Поне 6-7 момчета от актуалната старша възраст на Славия са
Коментари Харесай

6-7 момчета от старшата на Славия под наблюдение за мъжкия отбор

Поне 6-7 момчета от настоящата старша възраст на Славия са под наблюдаване на щаба на мъжкия тим и дават индикации за блестящо бъдеще. През уикенда 19-годишните бели гении отстъпиха с 1:3 на новия член на Втора лига Септември (Симитли), само че съвсем час се съпротивляваха изцяло равностойно. Нещо повече: Мартин Сораков откри за дребните слависти, след което изпусна още едно състояние. С пропуск се отличи и Иван Вълев.

" Селекцията до 19 години е формирана от момчета, които са родени през 2002 и по-малките от 2003 година. Изключително съм удовлетворен от представянето им в контролата със Септември (Симитли), тъй като се вижда, че продължаваме да надграждаме. Поддържахме доста високо движение против мъжки тим от Втора лига. През първото полувреме не им позволихме да основат нито едно голово състояние пред нашата врата, удовлетворен е наставникът на Славия U19 Ивайло Семерджиев.

От години Семерджиев избира за своите момчета постоянно и единствено мъжки тимове за съперници. Първата им контрола беше с Локомотив (Мездра) и приключи 0:0. Идната събота е последната им инспекция преди началото на шампионата в Елитната група против амбициозния Звездец (Горна Малина) от регионалната група.

" Отборът през новия сезон ще бъде напълно от момчета, които и досега са част от школата на Славия. Няма нито един отвън клуба. Част от този тим е и Мартин Атанасов, който си е от дълго време част от мъжкия отбор. За да имаме подобен капацитет, заслугата е на всички ", добави още експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР