Поне 261 000 души са напуснали Русия в първите няколко

...
Поне 261 000 души са напуснали Русия в първите няколко
Коментари Харесай

Над 260 000 души са напуснали Русия, във военна комисия се стигнало до стрелба

Поне 261 000 души са напуснали Русия в първите няколко дни на частичната военна готовност. Това излиза наяве от разнообразни изявления, като някои от тях са основани на информация от източници от президентската администрация. Все по-упорито стартира да се приказва, че Кремъл желае да затвори границите. На този декор европейски страни също към този момент оповестиха, че затварят техните за прекосяването на съветски жители.

Все отново не лисват и хипотези, че информацията за напусналите териториите на съветската федерация са пресилени, тъй като „ ФСБ не работи толкоз бързо “.

Електронни издания оповестяват, че в случай че Путин реши да затвори границите това евентуално ще се случи на 28 септември, ден след края на „ референдумите “ в окупираните от Русия територии.

В разнообразни канали в Телеграм бяха оповестени фрагменти, за които се твърди, че са от военната комисия в Уст-Илимск (Иркутия), където напрежението е ескалирало и се е стигнало до пукотевица.

На фрагментите се чуват изстрели и се вижда по какъв начин изнасят човек на носилка. Първоначално се съобщаваше за погубен, само че по-късно информацията беше опровергана и беше обяснено, че военният комисар Александър Елисеев е ранен, а не погубен.

По данни на губернаторът на Иркутска област Игор Кобзев ръководителят на комисията е жив, само че се намира в тежко положение.

Твърди се, че изтрилите са създадени с пушка от 25-годишен мъж, само че не излиза наяве от кое място е взел оръжието, тъй като съгласно негови родственици той не има такова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР