Поне 200 хиляди лева ще струва новата къща на актьора

...
Поне 200 хиляди лева ще струва новата къща на актьора
Коментари Харесай

Филип Аврамов дава 200 бона за новата си къща! Всяка негова стотинка отива в нея и все не стига

Поне 200 хиляди лв. ще коства новата къща на артиста Филип Аврамов, която се строи в софийския квартал „ Надежда ”, научи HotArena.

Звездата от много време работи по плана, на все не съумява да го приключи. Основният проблем е в парите. 

Само за гредите за покрива на постройката артистът е броил над 2000 лв., писа „ Уикенд ”. И това бил един от най-малките разноски по градежа. Непрекъснато се явявали нови и нови дупки в бюджета за къщата, които трябвало да се запълват. Фицата влагал всяка стотинка, която печели, в цимент, тухли, арматурно желязо, кабели, тръби и всевъзможни други строителни материали, за някои от които до неотдавна даже не знаел, че съществуват. Но все се оказвало, че има още нещо, което не е планувал, а би трябвало да се купи. 

На всичкото от горната страна майсторите му създавали проблеми. „ Правят си, каквото си желаят ”, оплаквал се Аврамов на свои другари. Той все не можел да случи на сериозен и сръчен занаятчия. Повечето идвали, когато сами решат, тъй като взимали по няколко обекта по едно и също време. Бавели работата или работели толкоз зле, че като види какво са създали, артистът предпочитал самичък да свърши всичко. „ Имам план и желая да се работи по него ”, обяснявал Аврамов, само че нямало кой да го чуе. 

В хода на работата забелязал, че българските майстори имат табиет да строят не както е планувано по проект, а както на тях им е комфортно. В резултат няколко към този момент били уволнени от артиста, а след всяка сходно уволняване работата започвала изначало, а с нея – и харчовете. Актьорът станал кожа и кости от работа и терзания. Той няма никакво свободно време за отмора – или бил в театъра, или на градежа, или тичал след дребната си дъщеричка. Често нямал време да постави залък в устата си и карал по през целия ден единствено на цигари. 

Това било огромен проблем, тъй като откогато през май предходната година се роди второто му дете, артистът бил компактно ангажиран у дома и серийно отказвал работа, с цел да оказва помощ на жена си Севинч. „ Фицата отхвърли доста функции, с цел да е със фамилията си, а това са си пари ”, описват негови другари.

                                                                                                                                    

Актьорът се оплаквал, че до момента в който приключи градежа и обзавеждането, ще остане без пукната стотинка. Хубавото е, че най-малко за терена не е плащал. Както „ Уикенд ” преди време писа, къщата е на мястото на родния му дом.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР