Поне 20 запалянковци са пострадали сериозно при сбиване по време

...
Поне 20 запалянковци са пострадали сериозно при сбиване по време
Коментари Харесай

Касапница с над 20 ранени на дербито на Сърбия между Партизан и Цървена звезда

Поне 20 ентусиасти са потърпевши съществено при сборичкване по време на 156-ото издание на сръбското дерби сред Партизан и Цървена звезда, оповестяват локалните медии, представени от „ Спортал ". Един човек е признат в реанимация на болница, където е откаран с спешна помощ и е в сериозно положение.

Масовото меле се случи в бранша с ултрасите на Партизан, които бяха домакини в дуела в сряда вечер. Според информациите сбиването е сред две враждуващи фракции на " гробарите ".

Наложи се намесата на жандарменията, която изведе десетки окървавени почитатели от стадиона, а жертви имаше и измежду представителите на реда - четирима служители на реда също са били признати в болница след огромния мач.

Загубилите стълкновенията навиячи бяха позорно изхвърлени голи на пистата пред бранша. Първоначално се смяташе, че става дума за внедрени почитатели на Цървена звезда, само че след това стана ясно, че става дума за вътрешни брожения сред ултрасите на Партизан.

Иначе най-голямото дерби в Западната ни съседка приключи наедно 1:1, като по този начин Цървена звезда резервира преднина от 9 точки пред Партизан на върха в класирането в сръбското състезание.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР