Поне 189 разлагащи се тела бяха извадени от погребален дом

...
Поне 189 разлагащи се тела бяха извадени от погребален дом
Коментари Харесай

Най-малко 189 тела, открити в „зелено“ погребално бюро в САЩ

Поне 189 разлагащи се тела бяха извадени от траурен дом в Колорадо, който предлага зелени погребални услуги - повече от първичното 115, обявено преди две седмици, споделиха публични лица.

Властите в началото са били предизвестени след известия за неприятна миризма, идваща от погребалния дом „ Завръщане към природата “.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Един чиновник разказа сцената като " ужасяваща " и " рискова ".

ФБР оказва помощ с идентификацията на новооткритите тела.

Разположен в Пенроуз, Колорадо - на към 30 благи (48 км) южно от Колорадо Спрингс - погребалният дом е профилиран в погребения, при които не се употребяват химикали, в това число течност за балсамиране. и където останките са заровени в биоразградим ковчег.

Десетките спомагателни човешки остатъци бяха извадени на 13 октомври и превозени до следствената работа на окръг Ел Пасо. Длъжностни лица споделиха, че броят на телата може да се промени в допълнение, защото напъните за идентифициране на телата не престават.

" Докато следствието на този случай продължава, ние също оставаме фокусирани върху засегнатите фамилии “, сподели шерифът на окръг Фремонт Алън Купър. „ Искаме да създадем всичко допустимо, с цел да предоставим на фамилиите поддръжката, от която се нуждаят, до момента в който прекосяваме към идната фаза на този развой. “

Погребалният дом беше под удар следствие, откакто чиновници откриха 115 тела в парцела при започване на октомври. Джон Холфорд, притежателят на погребалния дом, беше упрекнат от чиновници в опит да прикрие „ неправилното предпазване на човешки остатъци “. положение, само че останките би трябвало да бъдат заровени в границите на 24 часа или да бъдат вярно охладени.

Коронерът от окръг Фремонт Ранди Келър предизвести по-рано, че идентифицирането на телата ще бъде „ доста дълъг развой “ заради нуждата от приемане на съдебномедицинска информация като пръстови отпечатъци и ДНК.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР