Помощник-треньрът на Миньор (Перник) Владимир Манчев обяви след домакинското поражение

...
Помощник-треньрът на Миньор (Перник) Владимир Манчев обяви след домакинското поражение
Коментари Харесай

Манчев: Ние сме Миньор , липсите не оправдават нашите играчи

Помощник-треньрът на Миньор (Перник) Владимир Манчев разгласи след домакинското проваляне с 0:3 от Септември, че " чуковете " имат доста кадрови проблеми, само че това не оправдава игралите в днешния дуел, защото задачите в клуба постоянно са високи.
 Септември се изравни с Етър и крачи решително към елита след победа над Миньор в Перник Септември се изравни с Етър и крачи решително към елита след победа над Миньор в Перник
" Не показаме това, което бяхме запланували като игра. Тактическият проект не беше да се пазиме чак толкоз през целия мач. Губехме топката, а контраатаките ни не доближиха до стремежи свършек. Липса на много играчи в нахлуване, трябваше да прекрояваме много неща, да играем без характерен нападател. Това не оправдава нашите играчи, тъй като сме Миньор (Перник).

Целите са постоянно високи. Тази година ни пристигна малко повече напрежението. Никой не ни е поставял задача да побеждаваме във всеки мач или да влезем в efbet Лига, а да играем добре.

Надявам се в един миг да стартираме да демонстрираме темперамент. Имаме много контузени и осъдени. Тези, които влязат би трябвало да пазят името на Миньор ", сподели Манчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР