Помощник треньорът на Димитър Димитров в Иртиш – Петър Колев,

...
Помощник треньорът на Димитър Димитров в Иртиш – Петър Колев,
Коментари Харесай

Помощникът на Херо: Лудогорец е недостижим в България

Помощник треньорът на Димитър Димитров в Иртиш – Петър Колев, гостува в " Студио Дерби ". Пред водещия Георги Симеонов, той показа своите усещания от престоя си в Лудогорец, който с Херо изведоха до шампионската купа на България.

 Студио @@@
" Никога във футбола не може да кажеш какво ще ти предложи ориста. За Лудогорец това беше един от най-успешните сезони. На първо място тимът излезе от доста тежка група в Лига Европа. Нямаше гръмки имена, само че и трите тима бяха извънредно класни, от доста положителни шампионати. Беше извънреден триумф, че Лудогорец излезе от групата. Задачите ни в Лудогорец бяха осъществяване на 100%. После приехме друго предизвикателство, в клуб със напълно разнообразни цели. Мисля, че и на двете места се справихме. Нека се върнем изначало. Разделихме с клуба по най-хубавия метод. Това е най-хубавото място, на което съм работил. Собствениците се стремят всичко да е на топ равнище. В България Лудогорец е неосъществим в това отношение ", сподели Колев.

" Левски има потребност от класни попълнения на избрани позиции. Бюджетът на клуба не е дребен, може да си го разреши. С Красимир Иванов се познаваме от доста години, в прелестни връзки сме, само че до такава степен. Стойчо Младенов съумя да резервира гръбнака на тима си в Казахстан. Завършиха на пето място и с Кайсар ще играят в Лига Европа. Адмирации за работата му. Комуникираме непрекъснато с българските треньори в Казахстан “, разяснява още Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР