Помощник треньорът на Челси Джанфранко Дзола сподели, че Маурицио Сари

...
Помощник треньорът на Челси Джанфранко Дзола сподели, че Маурицио Сари
Коментари Харесай

Дзола: Сари беше много разочарован от изгонването си

Помощник треньорът на Челси Джанфранко Дзола показа, че Маурицио Сари е бил извънредно отчаян от изгонването му по време на срещата с Бърнли (2:2).

Наставникът на „ сините” трябваше да напусне техническата зона в продължението на срещата. Маурицио Сари беше край тъчлинията при меле, което двата отбора си спретнаха. Главният рефер обаче реши да го изпрати в съблекалнята няколко минути преди да свири завършек на дуела от Висшата лига.

„ Маурицио е извънредно отчаян и избра да не взима присъединяване в тази конференция. Той е отчаян от резултата и своето изгонване”, показа Дзола.

„ Предполагам, че са му споделили нещо от аварийна пейка на гостите, само че не желая да встъпвам в детайлности по случая. Ще забележим какво може да се направи в тази обстановка.”

Дзола загатна, че от Челси обмислят да подадат тъжба до Футболната асоциация за засегнатост, нанесена към мениджъра Сари от страна на представители на Бърнли.

„ Маурицио беше изпъден, тъй като се опита да помогне на Кевин Френд (съдията – бел.ред.) да каже на нашите играчи да останат на позициите си. Кевин неправилно изтълкува това и го изгони, а Сари остана доста неудовлетворен от случилото се”, посочи още Джанфранко Дзола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР