Помощник треньорът на Берое Константин Мирчев заяви преди двубоя срещу

...
Помощник треньорът на Берое Константин Мирчев заяви преди двубоя срещу
Коментари Харесай

Мирчев: Искаме да се върнем на победния път

Помощник треньорът на Берое Константин Мирчев съобщи преди дуела против Витоша Бистрица от 13-ия кръг на Първа лига, че старозагорци желаят да се върнат на победния път.

– Г-н Мирчев, по какъв начин протече подготовката на отбора през тази седмица и удовлетворен ли сте от нея?

– С оглед последния мач, при който се получи неудовлетворителен резултат за нашия тим считаме, че протече обикновено. Направихме си нужните заключения и анализирахме добре злощастната за нас среща с Локомотив. С оглед на всичко се готвим окуражено и сме мобилизирани за дуела с Витоша.

– Какви са упованията ви за този мач?

– Със сигурност чакаме мачът да бъде тежък. С оглед на обстоятелството, че Витоша са на последно място в класирането и дружно с футболистите сме на мнение, че няма да бъде леко. Отборът на противника може да не се приближава до качествата на нашите футболисти, само че те компенсират с готовност и упоритост за развиването си. Разполагат с млад и упорит треньорски щаб. Затова чакаме да бъде мъчно, само че работим ежедневно да създадем най-хубавото и тимът ни да победи.

– Смятате ли, че има психически срив в тима, поради двете следващи загуби?

– Не мисля, че сме в психическа дупка. Наистина записахме две загуби, само че до момента в който против Лудогорец не играхме толкоз неприятно, то против Локомотив не се получи това, което искахме. Хубавото във футбола е, че следва идващ мач и всеки идващ е най-съществен. Футболистите ни също схващат това и са окуражени да се върнем на победния път. Опитваме се колкото може по-бързо да забравим загубата от Локомотив. Работим интензивно, с цел да извлечем максимума от всеки идващ дуел.

– За една седмица Берое би трябвало да изиграе три дуела. Готов ли е отборът, чисто физически? Смятате ли, че би трябвало да има ротации в състава?

– По наше мнение тимът е сносно квалифициран физически. Това го демонстрират и резултатите в проучванията на нашите играчи. Смятам, че разполагаме с една добра група от 18-20 футболисти. От тях всеки може да даде повече на този тим. Имаме равностойни играчи и можем да ротираме в трите мача. Като цяло обаче считам, че ще издържим и сме подготвени за тези мачове.

– Има ли проблеми с контузени играчи?

– Единствено Михаил Михайлов продължава да има здравословни проблеми. Всички останали са на линия за дуела на следващия ден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР