Помощник-треньорът на Берое Константин Мирчев заяви, че целта пред отбора

...
Помощник-треньорът на Берое Константин Мирчев заяви, че целта пред отбора
Коментари Харесай

Мирчев: От Верея ни дължат повече от шест заплати

Помощник-треньорът на Берое Константин Мирчев съобщи, че задачата пред тима е да завоюва градското дерби против Верея. Двубоят е в неделя от 15,45 часа на " Трейс Арена ".

" Готвим се съществено и отговорно. С отношение както към всеки един дуел. Даваме си сметка, че ни чака сложен мач против един доста добър тим. Ние обаче също сме мобилизирани и имаме доста положителни играчи. Нашата цел е да спечелим мача ", съобщи Мирчев.

Той сподели, че макар тежкия мач с продължения и дузпи против Лудогорец за Купата на България в четвъртък в Разград, футболистите са възобновени и окуражени да се показват на високо равнище.

Мирчев добави, че към момента от Верея им дължат заплати от предишния сезон, когато Томаш беше старши треньор на градския съпреник, а негови помощници бяха Мирчев и Тодор Кючуков.

" Спрямо нас, като треньорски екип обаче в действителност има неизчистени средства. Ние обаче разчитаме на мъжката дума на президента на Верея, който прави всичко допустимо за клуба си. Не бих желал да бъда съответен с точна сума, защото не е редно да го споделям, само че единствено ще кажа, че приказваме за повече от 6 заплати ", сподели Мирчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР