Помощник треньора на ЦСКА - София Величко Капланович бе доволен

...
Помощник треньора на ЦСКА - София Величко Капланович бе доволен
Коментари Харесай

Помощникът на Илич: Спечелихме заслужено

Помощник треньора на ЦСКА - София Величко Капланович бе удовлетворен от успеха с 2:1 над ЦСКА 1948. Специалистът счита, че тимът е спечелил справедливо.
 ЦСКА - София удари ЦСКА 1948 с гол-шедьовър и доста противоречива дузпа ЦСКА - София удари ЦСКА 1948 с гол-шедьовър и доста противоречива дузпа
“Мисля, че справедливо спечелихме през днешния ден. Започнахме мача малко нервно и напрегнат. Направихме неточност, която бе осъдена. Имахме шанс, само че с течение на времето започнахме да направляваме мача изцяло и считам, че от 35 минута нататък контролирахме играта. На полувремето говорихме да останем спокойни. Получихме гол, само че показахме темперамент. Успяхме да изравним и не спряхме, тъй като знаехме, че би трябвало да използваме момента и да спечелим мача. В този интервал изцяло доминирахме ”, сподели Капланович.

“Нещата, които се случват към мача мен не ме интересуват. Знам какво значи този мач за моя клуб, работихме крепко за това по какъв начин изглеждаме на терена. Искахме играчите да са фокусирани в предтсавянето си на терена и да не разрешават нищо да ги разконцентрира. В ЦСКА би трябвало да има повече българи. В този миг Йомов и Турицов са играчи, които могат да са основни в тези мачове. Петров имаше проблеми с коляното, само че той е състезател, който може да се развие и да взима присъединяване в сходни срещи ”.

“Информацията за Йомов, която имам е същата, която и вие. В момента се занимават юристите и не знам нищо повече. В тази обстановка можем единствено да демонстрираме поддръжката към Йомов ”, сподели Капланович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР