Помощник-съдията, който случайно беше ударен в лицето от топката по

...
Помощник-съдията, който случайно беше ударен в лицето от топката по
Коментари Харесай

Изписаха от болницата съдията, който беше ударен в лицето по време на мач от Бундеслигата

Помощник-съдията, който инцидентно беше ударен в лицето от топката по време на мача от 19-ия кръг на Първа Бундеслига сред тимовете на Волфсбург и Кьолн, беше изписан от болничното заведение през днешния ден, заяви ДПА.

Торбен Зивер ще бъде откаран вкъщи с автомобил, възложен от Волфсбург. Мачът се организира в провинция Долна Саксония, до момента в който съдията живее в Северен Рейн-Вестфалия.

Зивер трябваше да прекара нощта в болница във Волфсбург, откакто беше несъзнателно ударен в лицето в 14-ата минута на мача, откакто беше уцелен от бранителя на Кьолн Макс Финкграфе. Двубоят беше пресечен за към 15 минути, защото той трябваше да получи здравна помощ и беше сменен от четвъртия арбитър Николас Винтер.

Неговият заместител беше открит по необикновен метод. Дикторът на стадиона попита дали някой от публиката има съдийски лиценз. Бившият младеж на Волфсбург Тобиас Крул, който е на 32 години, вратар и състезателен шеф в прилежащия клуб Гифхорн в районната футболна лига, пое ролята на четвърти рефер.

" Тобиас свърши страхотна работа и оказа помощ доста, доста добре. Страхотно показване. Имаме закрепен проект. Търсим някой на стадиона, който е с годен съдийски лиценз ", изясни реферът на мача Сьорен Щоркс.

Говорителят на съдиите Алекс Фойерхерд сподели: " Ако нямаше арбитър на стадиона, мачът щеше да продължи без четвърти рефер ".
 Нико Ковач остава отпред на Волфсбург
Нико Ковач остава отпред на Волфсбург

Постът му не е заплашен макар последната загуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР