Помощник-съдията Константин Хацидакис няма да бъде наказан за удара с

...
Помощник-съдията Константин Хацидакис няма да бъде наказан за удара с
Коментари Харесай

Решиха дали ще наказват рефера за удара по Анди Робъртсън

Помощник-съдията Константин Хацидакис няма да бъде осъден за удара с лакът в лицето на Анди Робъртсън от Ливърпул, оповестиха от Английската футболна асоциация.

Хацидакис краткотрайно не попадаше в нарядите, до момента в който тече следствието на случая след първото полувреме на мача сред Ливърпул и Арсенал. От фрагментите, които бяха публикувани от Sky Sports, се вижда, че помощник реферът и бранителят на Ливърпул се доближават един към различен. Шотланският футболист, който явно е неудовлетворен от решение на съдията, се пробва да го хване за ръката. Тогава съдията подвига ръка към играча и наподобява, че му нанася удар с лакът. Според публицист на Sky, който е бил на пистата на стадиона, капитанът на националния тим на Шотландия незабавно е удостоверил, че е бил ударен.
 Челси и Ливърпул ще се борят за подписа на звезда на Брайтън
Челси и Ливърпул ще се борят за подписа на звезда на Брайтън

Настоящият контракт на Макалистър с Брайтън е до лятото на 2025 г

" Очаквам с неспокойствие да се върна към съдийството на мачове ", сподели Хацидакис в изказване, оповестено от Съдийската комисия към Футболната асоциация на Англия (ФА).

" Съдействах на ФА с тяхното следствие и разисках въпроса непосредствено с Анди Робъртсън по време на открит и положителен диалог. Със сигурност нямах желание да контактувам с Анди, когато дръпнах ръката си от него и за това се извиних ".

ФА сподели, че е прегледала всички доказателства, в това число подробни изказвания от Ливърпул и PGMOL, както и видеозаписи от разнообразни ъгли, преди да вземе решение.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР