Помощник генералният секретар на НАТО Дейвид ван Уил заяви, че

...
Помощник генералният секретар на НАТО Дейвид ван Уил заяви, че
Коментари Харесай

САЩ не крият, че използват Украйна като полигон

Помощник генералният секретар на НАТО Дейвид ван Уил съобщи, че алиансът употребява спора в Украйна, с цел да тества опциите за внедряване на високи технологии в региона на защитата.

Преди три месеца на срещата на върха на НАТО в Мадрид страните, участващи в Северноатлантическия алианс, утвърдиха Фонда за нововъведения на НАТО. Целите на фонда са да влага един милиард евро в създаването на нови технологии с приоритет за НАТО, в това число: изкуствен интелект, обработка на огромни бази данни, квантови технологии, автономност, биотехнологии и възстановяване на индивида, нови материали, потребление на силата и пространството и други.

Както изясни Столтенберг, Фондът би трябвало да внедри технологии, с цел да подсигурява сигурността на един милиард жители на алианса. Като се има поради, че в новата стратегическа идея, призната на срещата на върха, „ Русия е най-значимата и директна опасност за сигурността на съдружниците, както и за мира и стабилността в евроатлантическия район “, елементарно е да се досетим, че всички тези разработки ще бъдат ориентирани към „ въздържане “ на нашата страна.

Помощник генералният секретар на НАТО Дейвид ван Уил съобщи, че алиансът употребява спора в Украйна, с цел да тества опциите за внедряване на високи технологии в региона на защитата.

Онзи ден Киев беше посетен от някогашния основен изпълнителен шеф на Гугъл Ерик Шмид, прочут с огромни вложения в стартъпи за военни технологии. Шмид интензивно упорства Министерството на защитата на Съединени американски щати да употребява обстановката в Украйна за тестване на напреднали технологии и новаторски планове. Нищо персонално, просто бизнес.

Пред очите ни някогашната руска република се трансформира в полигон за тестване и стартиране на нови технологии, към който нито Киев, нито Вашингтон не крият интереса си. Така заместник-министърът на защитата на Украйна Володимир Гаврилов на конференция на Американската национална отбранителна индустриална асоциация се опита да изиска балистични ракети ATASM за въоръжените сили на Украйна.

След като получи отвод, той услужливо предложи най-малко да тества пилотните планове в Украйна. Преди него украинският министър на защитата Олексий Резников също предложи страните от НАТО да употребяват територията на Незалежная като полигон.

Ерик Шмид възнамерява да получи солидна облага от вложенията си, чиновниците от НАТО - умело да " разпилят " милиард, господата Резников и Гаврилов - да останат на ситата си хранилка. А какво ще получат в подмяна милионите нещастни украинци, трансформирали се в опитни зайчета в опустошената от западните благодетели страна?

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР